Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Δημήτρη Μελισσανίδη, εσύ είσαι αυτός!

Δημήτρη Μελισσανίδη, εσύ είσαι αυτός!

Ο Μπάμπης Εγγλέζος, δύο ημέρες μετά την απόλυτη κατάρρευση της Κυριακής, με πιο καθαρό(;) μυαλό, γράφει για την «αρρώστια» μας.

Το ότι σχεδόν πάντα “το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι”, είναι ένα αξίωμα. Έχοντας λοιπόν αυτό σαν βάση, το συμπέρασμα προκύπτει αβίαστα: ο βασικός υπαίτιος της σημερινής κατάστασης στην ποδοσφαιρική ΑΕΚ έχει ονοματεπώνυμο και αυτό είναι ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ. Και γι’ αυτό θα απευθυνθώ προς αυτόν άμεσα.

Λοιπόν, κε Μελισσανίδη:

  • Είσαι αυτός που όταν η ΑΕΚ βούλιαζε, πολλοί λένε ότι θα μπορούσες να επέμβεις και να αποτρέψεις το μοιραίο του 2013. Δεν παίρνω θέση γιατί πραγματικά δεν έχω αποκρυσταλλωμένη άποψη για αυτό.
  • Είσαι αυτός που, παρ’ όλα αυτά, μετά τη διάλυση, μπήκες μπροστά και έδωσες αυτό που πραγματικά χρειαζόταν τότε ο οργανισμός ΑΕΚ: ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ!
  • Είσαι αυτός που συμμάζεψε και οργάνωσε την ομάδα και συνέβαλε τα μέγιστα για την άμεση και όσο το δυνατόν ταχύτερη επιστροφή εκεί που ανήκει από ιδρύσεώς της.
  • Είσαι αυτός που θα αφήσει παρακαταθήκη σε εμάς αλλά και στις επόμενες γενιές, το μεγαλύτερο έργο των τελευταίων δεκαετιών: το ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!

Ταυτόχρονα, κε Μελισσανίδη:

  • Είσαι αυτός που βάλθηκες να αποδείξεις σε όλους ότι το πρωτάθλημα του 2018 ήταν μια απλή εξαίρεση στον κανόνα που λέει ότι η ΑΕΚ δε μπορεί να διεκδικήσει στα ίσα το πρωτάθλημα.
  • Είσαι αυτός που έκανες όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα να μας λοιδωρεί, αντί να εκνευρίζεται μαζί μας.
  • Είσαι αυτός που για τα δικά σου καπρίτσια, κατέστρεψες ο,τι καλό υπήρχε στην ομάδα του ’18 και τζογάρεις από τότε μέχρι και σήμερα με την τύχη της.
  • Είσαι αυτός που πήγες κόντρα σε κάθε ποδοσφαιρική λογική και νόμιζες ότι με τα ψέμματα, η ομάδα θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί.
  • Τέλος, είσαι αυτός που από την πρώτη στιγμή που επέστρεψες, συμπεριφέρεσαι σαν να διοικείς μια κατασκευαστική εταιρεία που φτιάχνει – ομολογουμένως – ένα μεγάλο έργο και όχι μια ποδοσφαιρική ομάδα.

Για όλους αυτούς τους λόγους κε Μελισσανίδη, ταπεινή μου γνώμη είναι η εξής:

Να είσαι πάντα γερός και δυνατός και να τελειώσεις με το καλό το ΓΗΠΕΔΟ. Και στη συνέχεια, αν είναι να συνεχίσεις να διοικείς με λογικές του 1990, τότε με όμορφο και ωραίο τρόπο… ΑΝΤΙΟ! Να παραδώσεις την ΑΕΚ σε ασφαλή χέρια που θα έχουν την όρεξη και τη φιλοδοξία να φτιάξουν μια πραγματικά δυνατή ομάδα, που θα μπορεί να αξιοποιήσει πλήρως τη μεγάλη κληρονομιά που ΕΣΥ θα έχεις αφήσει και δεν είναι κάτι άλλο από την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ! Έτσι κι αλλιώς, τότε η ΑΕΚ θα είναι “μαγαζί γωνία”, κατ’ αντιστοιχία όπως ήταν όταν την πήρες εσύ το 2013, καθαρή από χρέη και τοξικές υποχρεώσεις. Γιατί κάθε μέρα που περνά με τέτοια «αρρωστημένη» κατάσταση, σου αφαιρεί πόντους ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑΣ και πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που επ’ ουδενί δε σου αξίζει!

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ

Σχετικά με Μπάμπης Εγγλέζος

40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚpassion. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.

Ελέγξτε επίσης

Συγκέντρωση στο στόχο και διαχείριση

Μας έλειψε το ποδόσφαιρο. Ξεχάσαμε την αγαπημένη μας ρουτίνα του Σαββατοκύριακου και θα προσπαθήσουμε να …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com