Αρχική / AEKPASSION / Δημητρούλιας: «Η πρόκληση του τρεμπλ είναι πολύ μεγάλη»

Δημητρούλιας: «Η πρόκληση του τρεμπλ είναι πολύ μεγάλη»

Στην κούραση της ομάδας στάθηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με το Χιλιώτη Δράμας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς:

«Συγχαρητήρια στη Δράμα για την εξαιρετική δουλειά. Τα παιδιά βρήκαν χημεία φέτος και κατάφεραν να φτάσουν δίκαια μέχρι εδώ. Μακάρι να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό, γιατί παράγει αρκετούς καλούς παίκτες. Εμάς στόχος μας είναι να βρεθούμε στον τελικό και θέλουμε να βρούμε χρόνο για να προετοιμαστούμε γιατί η πρόσκληση του τρέμπλ είναι πολύ μεγάλη. Είμαστε κουρασμένοι πνευματικά και γι΄αυτό βλέπετε αυτές τις αλλαγές στο ρυθμό μας μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο αυτό είναι κάτι φυσιολογικό. Σίγουρα σκεφτήκαμε προς το τέλος που μειώθηκε η διαφορά πως μπορεί να γίνει κάποια ανατροπή, αφού αυτό είναι και το μαγικό του αθλητισμού, αλλά εμείς οι προπονητές πρέπει τότε να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μην συμβεί αυτό»

Σχετικά με Μπάμπης Εγγλέζος

40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚpassion. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.

Ελέγξτε επίσης

Μιλόγεβιτς: «Χάλασε το παιχνίδι η κόκκινη, έπρεπε να το πάρουμε»

Το πρώτο σχόλιο του Σέρβου τεχνικού για όσα διαδραματίστηκαν στην Κρήτη. Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Δεν …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com