Δημητρούλιας: «Είναι σημαντικό για την ΑΕΚ και το ελληνικό χάντμπολ να κατακτηθεί αυτό το τρόπαιο»

Ο αρχιτέκτονας της φετινής ομαδάρας της ΑΕΚ στο χάντμπολ Δημήτρης Δημητρούλιας, φάνηκε ικανοποιημένος και αισιόδοξος μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ:

«Αυτή η διαφορά των 4 γκολ είναι σημαντική σε έναν τελικό αλλά μπορεί και να μη σημαίνουν τίποτα. Πρέπει να εστιάσουμε σε αυτά που κάναμε καλά και να βελτιώσουμε τα λάθη μας για να είμαστε νικητές και την Κυριακή. Οι δύο ομάδες έκαναν εξαιρετικό ματς με φοβερό ρυθμό και έπαιξαν καλές άμυνες, το σημαντικό ματς όμως είναι αυτό της Κυριακής. Είναι σημαντικό για την ΑΕΚ και το ελληνικό χάντμπολ να κατακτηθεί αυτό το τρόπαιο».

Μπάμπης Εγγλέζος
Μπάμπης Εγγλέζος
40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚPASSION. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -