Δημητρούλιας: «Καταστροφικό το πρώτο ημίχρονο με την Καντέτεν»

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» μίλησε για τη χθεσινή ήττα της ΑΕΚ στην Ελβετία για το EHF European League.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας μιλώντας στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία χειροσφαίρισης σχολίασε την χθεσινή ήττα της Ένωσης από την Καντέτεν Σαφχάουζεν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήρθαμε στο ματς με καλή αυτοπεποίθηση. Αλλά μετά είχαμε ένα καταστροφικό πρώτο ημίχρονο. Η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη. Τώρα πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας απέναντι στην Καντέτεν στην έδρα μας» τόνισε».

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -