Αρχική / AEKPASSION / Δημητρούλιας: «Πιστεύω πάρα πολύ στη δουλειά μας, μπορούμε να χτίσουμε κάτι σπουδαίο»

Δημητρούλιας: «Πιστεύω πάρα πολύ στη δουλειά μας, μπορούμε να χτίσουμε κάτι σπουδαίο»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ σε συνέντευξη του μίλησε για τη χθεσινή νίκη-πρόκριση επί της CSM Βουκουρεστίου βάζοντας ψηλά τον πήχη των προσδοκιών σε ότι αφορά το μέλλον της ομάδας.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας σε συνέντευξη του στον OVER FM μίλησε για την πρόκριση της Ένωσης στην επόμενη φάση του EHF European Cup, για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το χθεσινό «χιτσκοκικό» παιχνίδι αλλά και για το κίνητρο που δίνει στην ομάδα η διοίκηση με επικεφαλής τον κ. Παπασταμάτη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γεγονός πως ήταν στόχος από την αρχή της σεζόν η συγκεκριμένη πορεία

«Όσο και αν αυτό ακούγεται οξύμωρο εμείς το είχαμε θέσει ως στόχο. Από την αρχή λέγαμε ότι μπορούμε να το πάμε ως το τέλος, λόγω του πολύ κάλου μας ρόστερ».

Για τον ρόλο του στην χθεσινή εικόνα της ΑΕΚ

«Ειδικά η δίκη μου η δουλειά σαν coach είναι όταν υπάρχει μεγάλη ένταση να τους δίνω την πληροφορία και να ηρεμούν. Εκεί χρειάζεται πάρα πολύ ο coach. Σε έναν αγώνα χάντμπολ έχει λίγα time out. Στο κάλο σενάριο που είμαστε καλά και θα ελέγξουμε τον αντιπάλου άπλα θα είναι οριακό ένα αποτέλεσμα. Ειδικά απέναντι σε έναν αντίπαλο σαν τον χθεσινό αν δεν είσαι όπως πρέπει στο τέλος χάνεις. Και το συν πέντε είναι μια ιδιαίτερη διάφορα. Νομίζω πως τα παιδιά αντέδρασαν σωστά».

Για τη νοοτροπία του όσον αφορά το χάντμπολ:

«Είμαι ένας χαντμπολάνθρωπος. Πιστεύω πάρα πολύ στη δουλειά μας και πιστεύω πως μπορούμε να χτίσουμε κάτι σπουδαίο και θέλω να το περάσω και στην ομάδα μας. Αυτό που μας λείπει είναι το θράσος. Και επειδή προέρχομαι από μια γενιά χρυσή όταν μπαίναμε στο γήπεδο θέλαμε να πετύχουμε όσο πιο πολλά μπορούσαμε».

Για το κίνητρο που δίνει η διοίκηση στην ομάδα αλλά και η σχέση τους με τους φιλάθλους:

«Ο άνθρωπος που ράβει και δένει αυτό το δεσμό είναι ο κ. Παπασταμάτης. Ένας άνθρωπος που έχεις τεράστιο πάθος για το σύλλογο και έχει αγάπη για το άθλημα μας. Μας έχει κάνει να αγαπήσουμε περισσότερο αυτό το άθλημα. Η σχέση οπαδών και χάντμπολ στην ΑΕΚ τραβάει χρονιά. Εμείς θέλουμε να δώσουμε πίσω την αγάπη που παίρνουμε».

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Άνετη νίκη για τους Μάγκες με τη Δράμα

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ νίκησε το Χιλιώτη Δράμας με 34-22 για την 4η αγωνιστική …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com