Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Δύο αναμετρήσεις πριν τους Ευρωπαϊκούς τελικούς

Δύο αναμετρήσεις πριν τους Ευρωπαϊκούς τελικούς

Το ματς Κυπέλλου και η αναμέτρηση με την Σαλαμίνα περιμένουν την ΑΕΚ πριν τα παιχνίδια στην Ευρώπη, ενώ αναμένουν και τον ορισμό του ΑΕΚ-Άρης Νίκαιας.

Ένας αντίπαλος απομένει για την Ένωση για το φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Ταυτόχρονα βρίσκεται και στην αναμονή για τον ορισμό του ματς κόντρα στον Άρη Νίκαιας, ο οποίος είχε αναβληθεί λόγω των υποχρεώσεων στην Ευρώπη.

Το επικρατέστερο σενάριο είναι να πραγματοποιηθεί εντός της εβδομάδας που διανύουμε, ενώ το ματς κόντρα στην Σαλαμίνα είναι το Σάββατο 8 Μαΐου. Έπειτα θα εκκινήσει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος με τις τρεις πρώτες ομάδες από τους δύο ομίλους να παίξουν μεταξύ τους σε ένα μίνι πρωτάθλημα.

 

Σχετικά με Φανή Μουζάκη

Φανή Μουζάκη
Είμαι γεννημένη στην Αθήνα το 1999. Πάντοτε είχα μεγάλη αγάπη στα αθλητικά και το μεγαλύτερο μου όνειρο να ακολουθήσω την αγάπη μου αυτή, όμως οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές και έτσι δεν τα κατάφερα. Έδωσα λοιπόν Πανελλήνιες πέρασα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, όμως κατάλαβα ότι δεν ήταν κάτι που με γεμίζει πραγματικά... Πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού υπήρχε ένα ανεκπλήρωτο όνειρο... «Να σπουδάσω και γίνω δημοσιογράφος». Έτσι λοιπόν, πέρσυ το καλοκαίρι αποφάσισα να ακολουθήσω αυτό που με γεμίζει πραγματικά μέσα μου και αυτό που ανακάλυψα ήταν πως και η οικογένεια μου αυτό ήθελε για εμένα, η οποία με στηρίζει σε κάθε βήμα της ζωής μου και πλέον σπουδάζω στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Όσον αφορά την μεγάλη αγάπη - έως και αρρώστια θα έλεγα - για την ΑΕΚ την έχω από πολύ μικρή ηλικία... Το πακέτο αυτό λοιπόν της ΑΕΚ με την δημοσιογραφία είναι ένα όνειρο και... είναι τελικά πολύ ωραίο να πετυχαίνεις τους στόχους και τα όνειρα σου!

Ελέγξτε επίσης

Σημερινό βίντεο από την «Αγιά Σοφιά»

Πλάνα από την πορεία των εργασιών στο Ναό. Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com