Δύο οι προτάσεις για Γκατσίνοβιτς, δεν πωλείται ο ποδοσφαιριστής

Το δημοσίευμα για τον Σέρβο μέσο και η θέση της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, η “Mozzart Sport” αναφέρει σε δημοσίευμά της πως η Στουτγάρδη έχει καταθέσει πρόταση στην “Ένωση” για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, με την ΑΕΚ να ζητάει το ποσό των 8 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του.

Η ΑΕΚ, όντως, δέχθηκε κρούσεις από δύο ομάδες τα τελευταία 24ωρα για την περίπτωση του παίκτη, ωστόσο δεν συζήτησε με καμία, απαντώντας αρνητικά στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει.

Αναλυτικά παρακάτω το δημοσίευμα των Σέρβων:

- Advertisement -

“Τα καλά παιχνίδια του Γκατσίνοβιτς στην Ελλάδα άνοιξαν ξανά την πόρτα στη Γερμανία και σύμφωνα με πληροφορίες έφτασε προσφορά από τη γερμανική Στουτγάρδη, στην ΑΕΚ.

Οι Γερμανοί αναζητούν παίκτη στη θέση των “οκτώ” και πιστεύουν ότι ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς θα ήταν μια καλή ενίσχυση, καθώς έχει παίξει ήδη 143 παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα, σκοράροντας 3 γκολ και δίνοντας 10 ασίστ.

Ο προπονητής, Μπρούνο Λαμπάντια, θα τον ήθελε στην ομάδα, ωστόσο το πρόβλημα είναι ότι η Στουτγάρδη δεν είναι τόσο δυνατή οικονομικά, ειδικά από τη στιγμή που η ΑΕΚ βλέπει τον Γκατσίνοβιτς ως έναν από τους βασικούς παίκτες στη μάχη που δίνει για να πάρει τον τίτλο.

Η Στουτγάρδη σκόπευε να πάρει τον Γκατσίνοβιτς ως δανεικό για έξι μήνες και να βάλει οψιόν αγοράς.

Από την Αθήνα ήρθε αρνητική απάντηση. Πιο συγκεκριμένα η ΑΕΚ θα μπορούσε να σκεφτεί μια πώληση του Γκατσίνοβιτς, αν η Στουτγάρδη προσέφερε τουλάχιστον 8 εκατομμύρια ευρώ”.

Στράτος Γυμνάγος
Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -