Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Δύο ομάδες μπαίνουν… δυνατά για Αραούχο!

Δύο ομάδες μπαίνουν… δυνατά για Αραούχο!

Για δύο μεγάλες προσφορές γράφουν οι Ισπανοί, στο σήριαλ που… καλά κρατεί.

Σύμφωνα με την LaProvincia, μία ομάδα από την Ευρώπη κι ένας άλλος σύλλογος πιθανόν εκτός Ευρώπης, προσφέρουν από 16 και 20 εκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα για την απόκτηση του Αργεντινού.

Με τους Ισπανούς πλέον, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, να βρίσκονται σε δίλλημα για το τι θα αποφασίσουν. Αν δηλαδή θα συμφωνήσουν για να δώσουν τον παίκτη ή αν θα μείνει στα Κανάρια Νησιά για να προσπαθήσουν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο, το οποίο λήγει σε δύο καλοκαίρια από τώρα, ήτοι το 2020.

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Το Ηράκλειο θα γίνει Φιλαδέλφεια

Με τον κόσμο της η ομάδα εναντίον του ΟΦΗ για την 5η αγωνιστική. Στη σύσκεψη …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com