Διπλοί αγώνες με Ολυμπιακό/Ξυνή στα ημιτελικά!

Με τον Ολυμπιακό/Ξυνή κληρώθηκε η ΑΕΚ στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος με διπλούς αγώνες που θα κρίνουν την πρόκριση στον τελικό. 

Τα ντέρμπι φέτος για την ΑΕΚ έρχονται το ένα πίσω από το άλλο. Έτσι σήμερα στην κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΟΧΕ, η κληρωτίδα έβγαλε ακόμα ένα ντέρμπι. Αυτή τη φορά στο κύπελλο Ελλάδος στην φάση των ημιτελικών, θα γίνουν διπλοί αγώνες και η Ένωση κληρώθηκε με τον Ολυμπιακό. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Μ. Μερκούρη και η ρεβάνς στην αίθουσα Γ.Κασιμάτης του ΟΑΚΑ.

Η αήττητη ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό/Ξυνή στις 22 Ιανουαρίου του 2020 και η ρεβάνς θα γίνει λίγες μέρες μετά στις 29 του Γενάρη.

Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ Δημήτρη Δημητρούλια:
“Είμαστε οι δύο βασικοί διεκδικητές του τίτλου, επομένως αργά ή γρήγορα θα βρισκόμασταν αντίπαλοι στο Κύπελλο. Ενδεχομένως να είναι καλύτερα το ότι θα αγωνιστούμε σε διπλό παιχνίδι, καθώς η ομάδα που θα προκριθεί στον τελικό θα το έχει πετύχει μέσα από 120 αγωνιστικά λεπτά. Θα προετοιμαστούμε για δύο μεγάλα παιχνίδια“.

Κωνσταντίνος Κουτλιάνης
Κωνσταντίνος Κουτλιάνης
Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -