Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Δυσκολία με Γκάμπριελσεν,πάει για έναν αμυντικό η ΑΕΚ

Δυσκολία με Γκάμπριελσεν,πάει για έναν αμυντικό η ΑΕΚ

Κώλυμα στη περίπτωση του Νορβηγού αμυντικού της Μόλντε, καθώς ο ίδιος αν και είναι κοντά στο οικονομικό με την ΑΕΚ,ζητά η μεταγραφή να γίνει ως 31 Αυγούστου,για να πάρει κάποιο ποσό και η Μόλντε.

Το αρχικό πλάνο της ομάδας ήταν να πάρει τους Μπα και Γκάμπριελσεν <<πακέτο>>,με τον Νορβηγό κεντρικό αμυντικό να υπογράφει ως ελεύθερος τον Ιανουάριο. Όμως η επιμονή του ίδιου του Νορβηγού αλλά και του μάνατζερ του να αποκατασταθεί οικονομικά η Μόλντε,δυσκολεύουν την υπόθεση καθώς η ΑΕΚ δεν επιθυμεί να δώσει πολλά χρήματα για έναν παίχτη μάλιστα που το συμβόλαιό του λήγει σε 4 μήνες.

Αυτή η εξέλιξη επηρεάζει και την περίπτωση του Μπα, ο οποίος αυτή τη στιγμή φαίνεται να έχει σαφές προβάδισμα,καθώς είναι και αυτός πολύ κοντά στο οικονομικό για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ΑΕΚ,και η Ράγιο Βαγιεκάνο θέλει το συντομότερο να διακόψει της συνεργασία της με το παίχτη,για να απαλλαχθεί από το συμβόλαιο του παίχτη μετά και τον υποβιβασμό της στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Συμπερασματικά, βλέπουμε πως το σενάριο απόκτησης και των δύο κεντρικών αμυντικών απομακρύνεται, με την ΑΕΚ να καλείται να κάνει την επιλογή της ανάμεσα στους δύο για να καλύψει το κενό που έχει στο κέντρο της άμυνας.

Σχετικά με Σταμάτης Σταθάτος

Σταμάτης Σταθάτος
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1995 και από πολύ μικρή ηλικία μου κόλλησε το μικρόβιο της ΑΕΚ,διαβάζοντας ανελλιπώς την (ΏΡΑ) και παρακολουθώντας πάντα μαζί με τον πατέρα μου τους αγώνες της ΑΕΚ με τις αναλύσεις μετά τον αγώνα να έχουν γίνει παράδοση μέχρι και σήμερα.Το όνειρο μου να αγωνιστώ με τη φανέλα της ΑΕΚ έχοντας το 10 στη πλάτη μπορεί να μην πραγματοποιήθηκε αλλά το νέο μου όνειρο να είμαι στα ενδότερα της καθημερινότητας της ΑΕΚ, είναι ένα όνειρο που το AEK PASSION με βοήθησε να το κάνω πραγματικότητα.

Ελέγξτε επίσης

Φωτογραφία Καρέρα από το αεροδρόμιο του Μιλάνου

  Ο  Ιταλός κόουτς Μάσιμο Καρέρα ταξιδεύουν μαζί με τον ατζέντη του Αντρέα Ντ’ Αμίκο …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com