Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Δείτε την ατομική προπόνηση του Βασίλη Μπάρκα από το…σπίτι (VIDEO)

Δείτε την ατομική προπόνηση του Βασίλη Μπάρκα από το…σπίτι (VIDEO)

Ο Βασίλης Μπάρκας ανέβασε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος προπονείται.

Οι ημέρες απομόνωσης και καραντίνας συνεχίζονται, οι οποίες για τους αθλητές ενδέχεται να είναι ακόμα πιο δύσκολες. Προσωπικές σκέψεις και εμπνεύσεις είναι καλό να έρχονται στην..φόρα για τον οποιοδήποτε ώστε να περάσει η ώρα. Η θέση του τερματοφύλακα βοηθάει στο να μπορεί να προπονηθεί κάποιος απ΄το σπίτι καθώς δεν απαιτεί..τρέξιμο. Κάτι τέτοιο είπε να κάνει ο Βασίλης Μπάρκας (ίσως να το κάνει και καθημερινά). Να προπονηθεί δηλαδή απ΄το σπίτι. Καθισμένος επάνω σε μία μπάλα γυμναστικής, δέχεται μπαλάκια του τένις αλλά και ποδοσφαιρική μπάλα, τις οποίες τις μπλοκάρει.

 

 

Σχετικά με Δημοσθένης Καμσής

Δημοσθένης Καμσής
Ονομάζομαι Δημοσθένης Καμσής και γεννήθηκα στην Αθήνα το 1997. Σπουδάζω στο τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Μυτιλήνη. Με ρίζες από την Πόλη, δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα από αυτήν του Δικεφάλου. Άρχισα να πηγαίνω στο γήπεδο από το 2004 και από τότε το μικρόβιο μπήκε... βαθιά μέσα στο αίμα μου. Κάποια χρόνια μετά μου κόλλησε όμως, και ένα άλλο μικρόβιο. Αυτό της δημοσιογραφίας. Από τα χρόνια του Λυκείου,είχα μία τροπή προς τα εκεί, παρόλλο που δεν σπούδασα τελικώς δημοσιογραφια. Από το 2018 όμως,άρχισα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά και άρχισα να γράφω σε διάφορα site. Η ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε όμως με το AEK Passion, ο συνδυασμός δηλαδή ΑΕΚ και Δημοσιογραφίας αποτελεί παιδικό όνειρο.

Ελέγξτε επίσης

Κοντά στον Ενομπακάρε η ΑΕΚ (vids)

Την περίπτωση του Νιγηριανού με αγγλικό διαβατήριο εξετάζει εδώ και καιρό η ΑΕΚ έπειτα από …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com