Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Δοκιμές στα Σπάτα για παιδιά υποψήφια για τις Ακαδημίες

Δοκιμές στα Σπάτα για παιδιά υποψήφια για τις Ακαδημίες

Οι υποψήφιοι μελλοντικοί άσσοι της ΑΕΚ θα μπορούν να δοκιμαστούν στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Η ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη διεξαγωγή δοκιμαστικών προπονήσεων για παιδιά γεννημένα από 2005 έως 2010 στις 22 και 23.12.2018 στο Προπονητικό Κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Η διάρκεια της δραστηριότητας θα είναι 2 ημέρες, στις οποίες τα παιδιά θα συμμετέχουν σε προπονήσεις και αγωνιστικά παιχνίδια υπό την καθοδήγηση των Τεχνικών Υπεύθυνων και προπονητών των αγωνιστικών τμημάτων της ακαδημίας της ΑΕΚ.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των δοκιμαστικών.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής καθώς και τη βεβαίωση παραχώρησης (εφ’ όσον αγωνίζονται σε σύλλογο) με υπογραφή και σφραγίδα. Επίσης, επισυνάπτεται αναλυτικά το πρόγραμμα των δύο ημερών

Οι αιτήσεις καθώς και οι βεβαιώσεις παραχώρησης πρέπει να σταλούν συμπληρωμένες στο ακόλουθο email kkousaxidou@aekfcacademy.net.gr

Για την ποιοτική και λειτουργική πραγματοποίηση της δραστηριότητας κάθε ηλικιακό τμήμα θα περιλαμβάνει συγκεκριμένο αριθμό παιδιών.

Τα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα 30’ νωρίτερα από την έναρξη των δραστηριοτήτων των τμημάτων που ανήκουν και να φέρουν μαζί τους λευκή φανέλα, μαύρο σορτς, μαύρες κάλτσες, επικαλαμίδες ή γάντια και στολή τερματοφύλακα αντίστοιχα, και ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 20.12.2018, εκτός αν έχει ήδη συμπληρωθεί ο συνολικός αριθμός κάθε τμήματος. Στην περίπτωση αυτή ο ενδιαφερόμενος θα λαμβάνει ενημέρωση για τη μη δυνατή παραλαβή της αίτησης του. Ωστόσο, οι αιτήσεις που θα δεν θα προκριθούν, θα κρατηθούν, και τα παιδιά θα συμμετάσχουν στην αμέσως επόμενη ανάλογη δραστηριότητα».

AEK FC FOOTBALL ACADEMY

Σχετικά με Μπάμπης Εγγλέζος

40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚpassion. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.

Ελέγξτε επίσης

Έχω γίνει ζητιάνα…

Διάβασα την συνέντευξη της μητέρας της Μυρτώς, με αφορμή το πρώτο της μπάνιο στην θάλασσα, …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com