Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Δουλειά στην τακτική εν… όψει Μακάμπι Νετάνια

Δουλειά στην τακτική εν… όψει Μακάμπι Νετάνια

Ο Μιγκέλ Καρντόσο και οι ποδοσφαιριστές του, σε είναι κλίμα Μακάμπι Νετάνια.

Για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, και τον Μιγκέλ Καρντόσο η τακτική είναι καθημερινό φαινόμενο στο Κίελτσε της Πολωνίας, όταν μάλιστα ακολουθεί την επομένη το τρίτο φιλικό τεστ κοντρά στην Μακάμπι Νετάνια.

Ο 47χρονος Πορτογάλος τεχνικός, όπως και χθες έτσι και στη σημερινή πρωινή προπόνηση δούλεψε αρκετά με τους ποδοσφαιριστές του στο κομμάτι της τακτικής και τους έβαλε σε… αγωνιστικό κλίμα εν όψει του αυριανού φιλικού με τους τους Ισραηλινούς της Μακάμπι Νετάνια.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο, ζητά από τους παίκτες να χρησιμοποιούν το μυαλό τους  έτσι ώστε να βρίσκουν την κατάλληλη επιλογή, ο Πορτογάλος τεχνικός δίνει μεγάλη βάση στις τοποθετήσεις που θα έχουν οι παίκτες του ώστε να υπάρχει και η βάση πάνω στην οποία θα χτιστεί μια ορθολογική επίθεση.

Ο Κόουτς Καρντόσο, δουλεύει καθημερινά εντατικά στη κάθε  λεπτομέρεια δείχνει στους παίκτες του  από την αρχή μέχρι το τέλος των ασκήσεων  πως πρέπει να χτίζεται μια επίθεση μέσα από διάφορα σύνθετα συστήματα και μένει να δούμε πλέον τη βελτίωση της ΑΕΚ σε σχέση με το ματς κόντρα στην Τρενστίν, σε αυτό που ακολουθεί αύριο (Δευτέρα) κόντρα στη Νεντάνια.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία ( όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και δει το Δικέφαλο το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Μεταγραφικό ταξίδι του Ίβιτς στην Ρώμη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης πέταξε το πρωί για την …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com