Οι «κιτρινόμαυροι» του Σωκράτη Οφρυδόπουλου προβλημάτισαν με την απόδοση τους για μια ακόμη αγωνιστική και ηττήθηκαν με 2-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο “Σεραφείδειο”.
Η ΑΕΚ Β’ ηττήθηκε με 2-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο “Σεραφείδειο” για την 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League 2, αποτέλεσμα με το οποίο έφτασε τις 7 ήττες στις τελευταίες 8 αναμετρήσεις.
Από την άλλη πλευρά, με το «τρίποντο» αυτό ο Απόλλων παρέμεινε σε τροχιά κορυφής -και ανόδου- αφού πλησίασε στο -3 την πρωτοπόρο Κηφισιά, η οποία, όμως, έχει ματς λιγότερο, το ντέρμπι της Δευτέρας (15:45, 27/03) κόντρα στην Ηλιούπολη.
Στα του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν σοβαροί και κυνικοί για το αποτέλεσμα, φτάνοντας στο 2-0 με τα γκολ των Μωραΐτη (15′) και Καρίμ (47′). Επιθετικά δημιούργησε ευκαιρίες η Β’ Ομάδα της Ένωσης, καθώς είχε και δοκάρι με τον Λάτσι στο 33′, αλλά δεν απέφυγε ακόμα ένα αρνητικό αποτέλεσμα στο φετινό Πρωτάθλημα.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΕΚ Β’ (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Χριστοφιλόπουλος (67′ λ.τ Χατζηκυριάκος), Λάτσι, Παρράς (85′ Γεωργέας), Γερολέμου, Δημητρίου, Μπότος, Κορομηλάς (61′ Πανεράς), Σκόνδρας (60′ Απ. Χριστόπουλος), Ζίνι
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Βοσνιάδης): Κότσαρης, Λούι (79′ Παπαγεωργίου), Κοροβέσης, Ντομίνγκες, Πατάπης, Μουστακόπουλος, Φατιόν (52′ Αναστασόπουλος), Περέιρα (66′ Ερέρα), Κουάδρα (79′ Θεοχάρης), Σαντάτ, Μωραΐτης (66′ Χαλίμι).

