«Έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ και έχει μιλήσει με τον Νίκολιτς ο Μπαρίνοφ – Μετά την ρεβάνς με την Άντερλεχτ θα γίνει νέα πρόταση στην Λοκομοτίβ» (pic)

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Ρωσία ο 28χρονος μέσος έχει συμφωνήσει με την «Ένωση» και τονίζεται πως οι «κιτρινόμαυροι» θα μπουν εκ νέου σε διαπραγματεύσεις με την Λοκομοτίβ Μόσχας.

Νέο δημοσίευμα από την Ρωσία που συνδέει την ΑΕΚ με τον 28χρονο αρχηγό της Λοκομοτίβ Μόσχας, Ντιμίτρι Μπαρίνοφ αναφέρει πως ο τελευταίος έχει συμφωνήσει με τον «Δικέφαλο» και το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων.

Συγκεκριμένα ο Ρώσος δημοσιογράφος, Αντρέι Πάνκοφ υποστηρίζει πως ο Μπαρίνοφ έχει συμφωνήσει να υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και παράλληλα έχει έρθει σε επαφή με τον τεχνικό της ομάδας, Μάρκο Νίκολιτς.

Επίσης στην ίδια δημοσίευση τονίζεται πως η «Ένωση» κατέθεσε προσφορά ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ η οποία απορροφήθηκε από την Λοκομοτίβ που αξιώνει 4 εκατομμύρια για την παραχώρηση του 28χρονου διεθνούς μέσου. Τέλος επισημαίνεται πως έπειτα από την ρεβάνς με την Άντερλεχτ για τα Play-off του UEFA Conference League η ΑΕΚ θα επανέλθει σε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με την ομάδα της Μόσχας.

- Advertisement -

Δείτε την σχετική δημοσίευση εδώ:

Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -