Αρχική / Αρχική Σελίδα / ”Έχω πονοκέφαλο”!

”Έχω πονοκέφαλο”!

Μεγάλος ντόρος έγινε την Κυριακή για την αλλαγή στο ημίχρονο του Κρίστισιτς με τον Σιμάο.”Έχω πονοκέφαλο”, είπε ο Σέρβος στον Κωστένογλου.

 

Όταν είδαμε τον Σιμάο στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Κρίστισιτς, ρωτούσαμε ο ένας τον άλλο αν πρόκειται για απόφαση του Κωστένογλου ή υπήρχε θέμα τραυματισμού.Κάτι που έγινε ακόμα εντονότερο στην εξέλιξη του αγώνα, βλέποντας τον Σιμάο να μην μπορεί να…σταυρώσει μπαλιά.

Ο Ίλια Ίβιτς πήρε θέση στο ”φλέγον” ζήτημα και…αθώωσε τον Νίκο Κωστένογλου, αποκαλύπτοντας ότι ο  Σέρβος ζήτησε αλλαγή στο ημίχρονο γιατί είχε πονοκέφαλο! Δεν πείσθηκε μάλιστα ούτε καν να δοκιμάσει για μερικά ακόμα λεπτά!

Ήταν μία από τις βασικές αιτίες της αγωνιστικής κατάρρευσης της Ένωσης στον κυριακάτικο αγώνα, αλλά προς αποκατάσταση της αλήθειας χρειάζονται οι διευκρινίσεις, ώστε να μην είναι για όλα εξιλαστήριο θύμα ο Κωστένογλου!

(πηγή: sport24)

Σχετικά με Λάκης Κοντσιώτης

Από μικρός, όταν πρωτοπάτησα το πόδι μου στη Νέα Φιλαδέλφεια στα τέλη του '70, κατάλαβα ότι η ΑΕΚ ήταν, είναι και θα είναι η μεγάλη μου αγάπη.Μια μπάλα ή μια κιτρινόμαυρη φανέλα με το δικέφαλο ήταν διαχρονικά τα καλύτερα δώρα για μένα!Μεγαλώνοντας και αφού ΄΄έφαγα'' τα γόνατά μου στα ξερά γήπεδα των τοπικών πρωταθλημάτων της Αθήνας,προσπάθησα μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας,να παραμείνω κοντά στην ΑΕΚ και στους αγωνιστικούς χώρους.Πλέον έχω αυτή την ευκαιρία μέσα από τη φιλόξενη παρέα του aekpassion και στόχος μου είναι να μεταφέρω στους φίλους της Ένωσης εικόνες,κλίμα και συναισθήματα από την αγωνιστική δράση της ομάδας της καρδιάς μας!

Ελέγξτε επίσης

Αλμπάνης: «Με γεμίζει αυτοπεποίθηση η σημερινή εμφάνιση»

Ο Χρήστος Αλμπάνης έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο σημερινό παιχνίδι και αν δεν είχε χριστεί δις …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com