Αρχική / ΕΥΡΩΠΗ | ΜΠΑΣΚΕΤ / Έχουμε «χτυπηθεί» αρκετά, και πρέπει να αντιδράσουμε τώρα

Έχουμε «χτυπηθεί» αρκετά, και πρέπει να αντιδράσουμε τώρα

  Ο Χάρης Γιαννόπουλος μίλησε στο gazzeta.gr, για την ήττα από την Μπούργος, τους τραυματισμούς, και τη συνέχεια.

 Αναλυτικά όσα είπε ο Χάρης Γιαννόπουλος στο gazzetta.gr:

«Δεν μπήκαμε καθόλου συγκεντρωμένοι, δεν είχαμε ενέργεια για ακόμα ένα παιχνίδι. Δεν φταίει κάτι άλλο. Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Έπρεπε να ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, να κάνουμε αυτά που λέμε, να παίζουμε με ενέργεια και στο 100% κάθε φορά».

Για τον καθοριστικό τραυματισμό του Κιθ Λάνγκφορντ είπε: «Έπαιξε τεράστιο ρόλο. Ο Κιθ είναι μεγάλο κομμάτι της ομάδας κι όπως φάνηκε, ήμασταν χαμένοι για λίγα λεπτά, γιατί είχαμε όταν έχεις ένα συγκεκριμένο πλάνο και μέσα στον αγώνα σου τυχαίνει αυτό, είναι πολύ δύσκολο να το αναπροσαρμόσεις. Στο δεύτερο μέρος, όμως, ήμασταν αυτοί που έπρεπε, έστω και με διακυμάνσεις. Κάναμε αυτό που μπορούσαμε και προσπαθήσαμε 100%, αλλά θα έπρεπε να είχαμε διάρκεια. Με 15 και 20 λεπτά, δεν μπορείς ούτε να κερδίσεις, ούτε να είσαι κοντά σε τέτοια ματς».

Για τα δύο τελευταία παιχνίδια του ομίλου: «Θα πρέπει να κάνουμε το 2/2 για να έχουμε το πλεονέκτημα. Προς το παρόν, δεν μπορούμε να κοιτάμε μακριά, αλλά τον επόμενο αγώνα. Αν χάσουμε και τον άλλον, τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα, οπότε, όπως είπα και πριν, θα πρέπει να βελτιώσουμε αυτό το ένα πράγμα. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι άλλο κατά την γνώμη μου, είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Έχουμε ακόμα 12-13 παίκτες που πρέπει να παίξουμε άμυνα. Σίγουρα ο Χάουαρντ ήταν ένα μεγάλο κομμάτι της άμυνας, αλλά δεν έπαιζε μόνος του. Το μπάσκετ αποτελείται από πέντε παίκτες και βοηθούσαμε όλοι, όπως μας βοηθούσε κι αυτός, και παίζαμε πιο σκληρή και δυνατή άμυνα γενικά. Δεν νομίζω ότι ένας παίκτης μπορεί να φέρει την καταστροφή, αντιθέτως, μπορεί να φέρει την άνοιξη.

Έχουμε «χτυπηθεί» απανωτά αρκετά, κυρίως με τους τραυματισμούς, οπότε νομίζω πως τώρα θα αντιδράσουμε, αν και… αργήσαμε 10 μέρες. Είναι καιρός να αντιδράσουμε και να επιστρέψουμε στις συνεχόμενες νίκες».

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Παπαθεοδώρου κατά διαιτητών: «Δεν είναι επαγγελματίες, μπορεί να έχουν άλλες ασχολίες, βιάζονταν να φύγουν»

Με απόλυτη ειλικρίνεια μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Ηλίας Παπαθεοδώρου για την κάκιστη διαιτησία του …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com