Αρχική / ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Έδωσε το «OK» o Καρντόσο για την επιστροφή του Βράνιες στην ΑΕΚ!

Έδωσε το «OK» o Καρντόσο για την επιστροφή του Βράνιες στην ΑΕΚ!

Έγινε η μεγάλη ανατροπή στη υπόθεση με τον Όγκνιεν Βράνιες, και είναι έτοιμος να φορέσει ξανά την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο φαίνεται πως πήρε τις εγγυήσεις από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, για τον 30χρονο Βόσνιο στόπερ καθώς ο νέος προπονητής της «Ένωσης», είχε τις επιφυλάξεις του για τον ιδιότροπο χαρακτήρα του  και ήταν άλλωστε ο μοναδικός ανασταλτικός παράγοντας στη υπόθεση επιστροφής του

Για τη συμπεριφορά του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού, ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε εγγυήσεις και φαίνεται πως τις πήρε και η υπόθεση προχωράει, από την πλευρά του ο Βράνιες φαίνεται πως πίεζε την Άντερλεχτ για να βρέθει η «χρυσή τομή» με την ΑΕΚ  και να επιστρέψει στην Αθήνα.

Βέβαια η πρόθεση της Άντερλεχτ δε μίλαει για δανεισμό του παίκτη (όπως φερόταν να επιδιώκεται το προηγούμενο διαστήμα) άλλα με κανονική μεταγραφή.

Το σίγουρο είναι πως αναμένονται άμεσα εξελίξεις στη υπόθεση της επιστροφής του Όγκνιεν Βράνιες, καθώς το ενδιαφέρον έχει  αναθερμανθεί μετά και τη συγκατάθεση που έδωσε Μιγκέλ Καρντόσο και οι συνθήκες μοιάζουν ευνοϊκές.

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία ( όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και δει το Δικέφαλο το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Με πολλές απουσίες η σημερινή προπόνηση

Παρά το βαρύ κλίμα στα Σπάτα, συνεχίζονται κανονικά οι προπονήσεις με αρκετές όμως απουσίες λόγω …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com