«Ευχές» και στο χάντμπολ – Η ΑΕΚ πήρε την πρώτη νίκη στα ημιτελικά με τον ΠΑΟΚ

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ επικράτησε του ΠΑΟΚ με 37-31 και έκανε το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών του Πρωταθλήματος.

Η ανδρική ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ νίκησε με άνεση 37-31 τον ΠΑΟΚ, στον 1ο Ημιτελικό της Handball Premier, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους Τελικούς. Η «Ένωση» ταξιδεύει την Πέμπτη (23/04, 17:00) στη Θεσσαλονίκη, με στόχο να… τελειώσει την πρόκριση, αφού κρίνεται στις 2 νίκες.

Ο «Δικέφαλος» μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, απέκτησε διαφορά δύο γκολ (7-5, 13-11), ωστόσο ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε το ματς και το ημίχρονο βρήκε στην ισοπαλία τις δύο ομάδες. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ πήρε το προβάδισμα και δεν το έχασε ποτέ (27-25, 31-28), ενώ στο τελευταίο 5λεπτο έπαιξε εκπληκτικά φθάνοντας στη νίκη.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 37-31

- Advertisement -

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 7-5, 10-10, 13-11, 16-15, 19-19 (ημ.), 21-20, 23-22, 27-25, 31-28, 33-29, 37-31.

ΑΕΚ (Αλέξης Αλβανός): Αραμπατζής 3, Μπούτος, Παναγιώτου 12, Μπάρος 5, Ραντόγισιτς, Περίν 1, Αντωνιάδης, Κουκουλάς 6, Γκαρέν 1, Κολοβός, Τουρέ 1, Πεϊσότο 1, Στούμπερ 5, Ριμπέ, Ματέους, Τοριάνι 2.

ΠΑΟΚ (Χαράλαμπος Ανανιάδης): Λαδάκης, Ελευθεριάδης, Παπαβασίλης 1, Τεμελκόφσκι 6, Νικολαΐδης 1, Ιωάννου, Μουράντ, Μπουμπουλέντρας, Ορφανουδάκης, Μπάτζιος 1, Δομπρής 1, Τριανταφυλλίδης, Άρσιτς, Φεράς 10, Σμπίμπ 5, Σαλέμ 6.
Διαιτητές: Κινατζής-Φωτακίδης. Δίλεπτα: 5-1. Πέναλτι: 2/3-1/5.

Νίκος Ψημμένος
Νίκος Ψημμένος
Είμαι γεννημένος το 2001 και σπουδάζω οικονομικά. Το γεγονός οτι ξεκίνησα στα 21 μου τα πρώτα δημοσιογραφικά μου βήματα ίσως και να μην είναι τόσο τυχαίο. Με μακρινές ρίζες από Μ. Ασία δεν υπήρχε περίπτωση να υποστηρίζω οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αυτό που ήθελα πάντα είναι να έχω άμεση ενασχόληση με την ΑΕΚ και να μπορώ να μοιράζομαι με τον κόσμο τη γνώμη μου. Στο AEKPASSION.gr κατάφερα ακριβώς αυτό και οφείλω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -