Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ευχές στον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη

Ευχές στον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και νυν προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΚ, Χρυσόστομος  Μιχαηλίδης σήμερα έχει τα γενέθλιά του και η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ του έστειλε τις ευχές της. 

Τα 47 του χρόνια κλείνει σήμερα ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ από το 1997 μέχρι το 2001, ενώ μετά από έναν δανεισμό ενός έτους, επέστρεψε από το 2002 μέχρι το 2005. Πλέον αποτελεί μέρος της ομάδας ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Οι ευχές της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Γενέθλια έχει σήμερα ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΚ, Χρυσόστομος Μιχαηλιδης. Φόρεσε για οχτώ χρόνια τη φανέλα της ομάδας μας και είναι πλέον προπονητής τερματοφυλάκων, πρώτα στην Ακαδημία και απο το 2017 στην πρώτη ομάδα.

Χρόνια πολλά, Χρυσόστομε!

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.

Ελέγξτε επίσης

Χωρίς κόσμο και το ΑΕΚ – Ν.Π.Σ. Βόλος

 Δεν αλλάζει στάση η ΑΕΚ Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com