Αρχική / Αρχική Σελίδα / Ευχετήρια ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής προς το νέο ΔΣ της ΚΟΕ

Ευχετήρια ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής προς το νέο ΔΣ της ΚΟΕ

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, με ανακοίνωσή της, συγχαίρει το νέο ΔΣ και τον νέο πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εκ μέρους της ΑΕΚ, ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αλέξης Αλεξίου και οι Διοικητικοί Υπεύθυνοι των τμημάτων υγρού στίβου, ο κ. Πάνος Μιχαλόπουλος και ο κ. Γιώργος Κιρμίζογλου, συγχαίρουν τον κ. Κυριάκο Γιαννόπουλο για την εκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Η ΑΕΚ συγχαίρει επίσης τον κ. Νίκο Ξυλούρη για την εκλογή του στο αξίωμα του εκπροσώπου της ΚΟΕ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, καθώς και τον κ. Σπύρο Γιαννιώτη και όλα τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΚΟΕ, ευχόμενη επιτυχία στο έργο τους.

Η ΑΕΚ ως ένα από τα νεότερα μέλη της ΚΟΕ, διαθέτοντας το απαραίτητο ιστορικό μέγεθος ενός καταξιωμένου αθλητικού σωματείου, με εκατομμύρια φίλους σε όλο τον κόσμο, θα είναι αρωγός σε κάθε θετική πρωτοβουλία της νέας διοίκησης ώστε να κολυμπήσει ο υγρός στίβος στην Ελλάδα, επιτέλους, ένα μέτρο παραπάνω, ένα δευτερόλεπτο πιο γρήγορα.

Αξιότιμε κ. Γιαννόπουλε, σε όλες τις προσπάθειες σας για να γεμίσουν οι πισίνες παιδιά και οι ομάδες με υγιείς επενδύσεις, η ΑΕΚ θα είναι ο παίκτης παραπάνω».

Σχετικά με Μπάμπης Εγγλέζος

40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚpassion. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.

Ελέγξτε επίσης

Με το «δεξί» το ξεκίνημα του Γυναικείου Χάντμπολ (pics)

Επιβλήθηκαν του ΑΣ Ηλιούπολης με 43-12 οι Κορασίδες της «Ένωσης». Διαβάστε την ενημέρωση της Ερασιτεχνικής …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com