Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Έφυγαν οι σκουπιδιάρες από το άλσος, αλλά δεν τη γλίτωσε άλλο πάρκο!

Έφυγαν οι σκουπιδιάρες από το άλσος, αλλά δεν τη γλίτωσε άλλο πάρκο!

Αυτά που παρακολουθούμε το τελευταίο χρονικό διάστημα από το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, ακόμα και μας που δεν είμαστε δημότες του μας προκαλεί κλαυσίγελο!

Τελικά ο δήμαρχος κ. Άρης Βασιλόπουλος και οι άνθρωποι του απέσυραν τις σκουπιδιάρες από το χώρο του παλιού αναψυκτηρίου του Κενταύρου, μέσα από τη καρδιά του άλσους, όπου αποτελούσαν μια παρκαρισμένη εύφλεκτη απειλή ανά πάσα στιγμή και φαίνεται τελικά να προορίζονται για στάθμευση στον χώρο του “Πάρκου Κυκλοφοριάκης Αγωγής” της Νέας Χαλκηδόνας όπου δυστυχώς χρειάστηκε να κατεδαφιστεί για να γίνει πάρκιν!

Να θυμίσουμε ότι ο Δήμος Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας έχει εξασφαλίσει ένα κονδύλι της τάξης των 10.4 εκ. ευρώ για τη δημιουργία Πράσινου Σημείου, όμως με λύπη μας βλέπουμε στην αγαπημένη μας πόλη όπου εδρεύει η ΑΕΚ, να γίνονται σπασμωδικές κινήσεις που πολλές από αυτές ενέχουν και κινδύνους για τους δημότες του!

Δείτε το βίντεο από το λογαριασμό στο facebook του www.filaidona.gr όπου δείχνει την καταστροφή ενός πολύ όμορφου πάρκου που θα συντελούσε στην εκμάθηση ασφαλούς οδήγησης, σε μια χώρα που χάνει μια κωμόπολη κάθε χρόνο στην άσφαλτο για να σταθμεύουν τα απορριμματοφόρα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας:

Πηγή www.filaidona.gr

 

Σχετικά με Θοδωρής Καρασούλης

Θοδωρής Καρασούλης
Ο Θοδωρής Καρασούλης είναι γεννημένος τον Ιανουάριο του 1976. Στα 42 χρόνια της ζωής του έχει "γράψει" πολλά χιλιόμετρα για την ΑΕΚ. Μεταξύ διαφόρων ενασχολήσεων που είχε στο παρελθόν, πλέον εργάζεται τα τελευταία 12 χρόνια ως συντονιστής Οδικής Βοήθειας σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία. Μεταξύ άλλων σπουδών είναι και απόφοιτος ΙΕΚ αθλητικής δημοσιογραφίας. Δημοσιογράφος δεν έγινε, αλλά πάντα τον τρώει το σαράκι να εκφράζεται για τα κοινά της ΑΕΚ, κάτι που φιλοδοξεί, παράλληλα με την καλύτερη του προσπάθεια για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας, να κάνει και μέσα από αυτόν τον φιλόξενο για την ομάδα μας χώρο.

Ελέγξτε επίσης

Θεραπεία ο Μοράν-ατομικό ο Αλμπάνης

Όλα όσα έγιναν στη σημερινή προπόνηση. Θεραπεία ακολούθησε στην σημερινή προπόνηση ο Ερίκ Μοράν, που …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com