Έφυγε εσπευσμένα για Μεξικό ο Πισάρο

Ο Μεξικάνος μέσος αποφάσισε να ταξιδέψει στην πατρίδα του, για να βρεθεί κοντά στην οικογένεια του , μετά την ένοπλη επίθεση που δέχθηκε στην οικεία της, με αποτέλεσμα τον θάνατο της θείας του 29χρονου.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ροδόλφο Πισάρο βιώνει ένα οικογενειακό δράμα, καθώς  ένοπλοί ληστές εισέβαλαν στην οικεία της οικογένειας του, σκοτώνοντας την θεία του και τραυματίζοντας τόσο τον θείο του, όσο και την μητέρα του, με τους τελευταίους να βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Ο Μεξικάνος ποδοσφαιριστής ήταν ενήμερος από το απόγευμα του Σαββάτου, παρόλα αυτά ήταν κανονικά στην αποστολή στο νικηφόρο παιχνίδι της «Ένωσης» κόντρα στον ΟΦΗ. Η ΑΕΚ ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του ποδοσφαιριστή, περιμένοντας την απόφαση του.

Σήμερα λοιπόν ο Πισάρο, με την άδεια της ΑΕΚ φυσικά, αποφάσισε να αναχωρήσει για την πατρίδα του για να βρεθεί δίπλα στην οικογένεια του, στις δύσκολες στιγμές που βιώνει.

Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -