Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Έφτασε η αποστολή στο Κιέλτσε (pics)

Έφτασε η αποστολή στο Κιέλτσε (pics)

Αφίχθη στο Κίελτσε η αποστολή της πρωταθλήτριας ΑΕΚ πριν από λίγη ώρα.

Περίπου στις 21:00 τοπική (λίγο πριν από τις 22:00 ώρα Ελλάδας) έφτασε η αποστολή οδικώς από τη Βαρσοβία στο ξενοδοχείο Μπινκόφσκι, όπου και θα καταλύσει καθ’όλη τη περίοδο της προετοιμασίας ως τις 14 Ιουλίου.

Απόψε λοιπόν μετά και το πολύωρο ταξίδι της ομάδας ολόκληρη η αποστολή, ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ, θα αναπαυθεί καθώς για αύριο το πρόγραμμα που έχει συντάξει ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιλαμβάνει διπλή προπόνηση (πρωινή στις 9:00 και θα ακολουθήσει και απογευματινή στις 18:00).

Δείτε στιγμές από την άφιξη στο αεροδρόμιο της πολωνικής πρωτεύουσας αλλά και το ξενοδοχείο:

 

Σχετικά με Θοδωρής Καρασούλης

Θοδωρής Καρασούλης
Ο Θοδωρής Καρασούλης είναι γεννημένος τον Ιανουάριο του 1976. Στα 42 χρόνια της ζωής του έχει "γράψει" πολλά χιλιόμετρα για την ΑΕΚ. Μεταξύ διαφόρων ενασχολήσεων που είχε στο παρελθόν, πλέον εργάζεται τα τελευταία 12 χρόνια ως συντονιστής Οδικής Βοήθειας σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία. Μεταξύ άλλων σπουδών είναι και απόφοιτος ΙΕΚ αθλητικής δημοσιογραφίας. Δημοσιογράφος δεν έγινε, αλλά πάντα τον τρώει το σαράκι να εκφράζεται για τα κοινά της ΑΕΚ, κάτι που φιλοδοξεί, παράλληλα με την καλύτερη του προσπάθεια για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας, να κάνει και μέσα από αυτόν τον φιλόξενο για την ομάδα μας χώρο.

Ελέγξτε επίσης

Ουζουνίδης: «Γελοίες τέτοιες αποφάσεις. Κοιτάζουμε ήδη παίκτες για τον Γενάρη»

Η συνέντευξη Τύπου του Εβρίτη τεχνικού. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναφέρθηκε στην ποινή-σκάνδαλο, έκανε λόγο για …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com