Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Έφτασε η νέα πρόταση της Αλ Νασρ για Μάνταλο – Τελειώνει η μεταγραφή του!

Έφτασε η νέα πρόταση της Αλ Νασρ για Μάνταλο – Τελειώνει η μεταγραφή του!

Όλα δείχνουν πως ο αρχηγός οδεύει στο Ντουμπάι! 

Συγκεκριμένα, αργά το βράδυ της Δευτέρας, οι άνθρωποι της Ένωσης είχαν στα χέρια τους, την επίσημη πρόταση ενδιαφέροντος, για τον αρχηγό της ομάδας.

Το ύψος αυτής, φαίνεται πως βρίσκεται στα επίπεδα που επιθυμούσαν τόσο οι «κιτρινόμαυροι» (περίπου 4,5 εκατ.), όσο και ο Πέτρος Μάνταλος (1,5 εκατ. ετησίως).

Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως η πώληση του αρχηγού της ομάδας στην Αλ Νασρ είναι προ των πυλών και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αυτή θα ολοκληρωθεί.

Εφόσον αυτό συμβεί, η ΑΕΚ θα κινηθεί άμεσα για αντικαταστάτη έχοντας εντοπίσει κάποιες περιπτώσεις με κυριότερη του Αλέις Γκαρσία της Μάντσεστερ Σίτι!

Σχετικά με Μιχάλης Μικελλής

Μιχάλης Μικελλής
Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ελέγξτε επίσης

Αλμπάνης: «Με γεμίζει αυτοπεποίθηση η σημερινή εμφάνιση»

Ο Χρήστος Αλμπάνης έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο σημερινό παιχνίδι και αν δεν είχε χριστεί δις …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com