Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Έφτασε πρόταση από ομάδα της Serie A για Λιβάγια! Ηχηρό όχι της διοίκησης…

Έφτασε πρόταση από ομάδα της Serie A για Λιβάγια! Ηχηρό όχι της διοίκησης…

Σύμφωνα με το έγκυρο ρεπορτάζ του αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού “Σπορ FM» φαίνεται ομάδα της Serie A να προσέγγισε την ΠΑΕ ΑΕΚ προσφέροντας διερευνητικά ένα ποσό της τάξης των 8εκ. ευρώ για τον Μάρκο Λιβάγια!

Βέβαια η απάντηση ήρθε αυτόματα από τους ανθρώπους της ομάδας και ήταν αρνητική! Ο Κροατής επιθετικός κάνει ολοένα και πιο πολύ εντύπωση μεταξύ των σκαούτερ των ομάδων της ευρωπαϊκής ελίτ, όμως η άμεση και ξεκάθαρη απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ στις πρώτες «σειρήνες» φαίνεται ότι έχει και σκοπό να κάνει σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις ότι ο παίκτης δε πωλείται.

Σχετική ερώτηση φέρεται να έγινε και στον ίδιο τον παίκτη της Ένωσης από μέσο της χώρας του με τον ίδιο να δηλώνει: «Νιώθω υπέροχα στην ΑΕΚ. Έχω ένα συμβόλαιο και πραγματικά δεν γνωρίζω αν υπάρχουν προσφορές για’ μένα. Είμαι κοντά στην επίτευξη ενός υπέροχου ονείρου να αγωνιστώ στο Champions League».

Θα πρέπει όλοι να είμαστε προετοιμασμένοι στο γεγονός ότι όσο πιο καλά παίζει ο Μάρκο, τόσο πιο πολλές θα είναι και οι προτάσεις αλλά και οι ομάδες που θα ενδιαφέρονται, όμως αυτό που είναι καθησυχαστικό προς το παρόν, είναι ότι και ο ίδιος αλλά και η ΠΑΕ φαίνεται να θέλουν να τιμήσουν το συμβόλαιο που πρόσφατα υπέγραψαν και είναι μέχρι το 2021!

Σχετικά με Θοδωρής Καρασούλης

Θοδωρής Καρασούλης
Ο Θοδωρής Καρασούλης είναι γεννημένος τον Ιανουάριο του 1976. Στα 42 χρόνια της ζωής του έχει "γράψει" πολλά χιλιόμετρα για την ΑΕΚ. Μεταξύ διαφόρων ενασχολήσεων που είχε στο παρελθόν, πλέον εργάζεται τα τελευταία 12 χρόνια ως συντονιστής Οδικής Βοήθειας σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία. Μεταξύ άλλων σπουδών είναι και απόφοιτος ΙΕΚ αθλητικής δημοσιογραφίας. Δημοσιογράφος δεν έγινε, αλλά πάντα τον τρώει το σαράκι να εκφράζεται για τα κοινά της ΑΕΚ, κάτι που φιλοδοξεί, παράλληλα με την καλύτερη του προσπάθεια για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας, να κάνει και μέσα από αυτόν τον φιλόξενο για την ομάδα μας χώρο.

Ελέγξτε επίσης

Ξεκαθαρίζει σήμερα του Μπογέ

Μέσα στη μέρα αναμένεται ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com