Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Έφτασε στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Μπουνέτα!

Έφτασε στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Μπουνέτα!

Σήμερα το απόγευμα ο Κροάτης ίντερ έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ,έφτασε στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος,εκεί όπου μαζί με στελέχη της Διοίκησης τον υποδέχθηκαν και τα μέλη της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Θεοχάρης Αλέξανδρος και Πέρρος Ιωάννης.

Ο 24χρονος δεξιός ίντερ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα για 1+1 χρόνια και αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του προπονητή Δημήτρη Δημητρούλια. Ο Κροάτης αν και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις σε πιο χαλαρούς ρυθμούς το πρώτο διάστημα,με σκοπό να φτάσει στα ίδια επίπεδα ετοιμότητας με τους νέους του συμπαίκτες που βρίσκονται ήδη στη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας.

Σχετικά με Σταμάτης Σταθάτος

Σταμάτης Σταθάτος
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1995 και από πολύ μικρή ηλικία μου κόλλησε το μικρόβιο της ΑΕΚ,διαβάζοντας ανελλιπώς την (ΏΡΑ) και παρακολουθώντας πάντα μαζί με τον πατέρα μου τους αγώνες της ΑΕΚ με τις αναλύσεις μετά τον αγώνα να έχουν γίνει παράδοση μέχρι και σήμερα.Το όνειρο μου να αγωνιστώ με τη φανέλα της ΑΕΚ έχοντας το 10 στη πλάτη μπορεί να μην πραγματοποιήθηκε αλλά το νέο μου όνειρο να είμαι στα ενδότερα της καθημερινότητας της ΑΕΚ, είναι ένα όνειρο που το AEK PASSION με βοήθησε να το κάνω πραγματικότητα.

Ελέγξτε επίσης

Ηappy Birthday aekpassion!!!

Ηappy Birthday aekpassion! Πάμε γερά ΑΕΚάρα, η Αγιά Σοφιά φαίνεται πια….! Λοιπόν την Κυριακή παίζουμε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com