Στη χώρα μας βρίσκεται ο Ελβετός άσος προκειμένου να ολοκληρώσει άμεσα τη μεταγραφή του στην Ένωση.
Λίγο μετά τις 17:00 ο Στίβεν Τσούμπερ αφίχθη στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους «κιτρινόμαυρους».
Μαζί με τον Ελβετό άσο ταξίδεψε τόσο ο μάνατζερ του, Μιλός Μαλένοβιτς, όσο και οι Παπαδημητρίου-Κονέ από την πλευρά της Ένωσης.
Λιγοστοί φίλοι του «Δικεφάλου» βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να υποδεχτούν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ωστόσο η Αστυνομία δεν επέτρεψε σε οπαδούς της ΑΕΚ να προσεγγίσουν το αεροδρόμιο με μηχανάκια, για να μη δημιουργηθούν φαινόμενα συνσωστισμού.
Ο 30χρονος χαφ αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα κυλήσουν ομαλά θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τους «κιτρινόμαυρους», ενώ αύριο θα αναχωρήσει από την Ελλάδα με σκοπό να ενταχθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελβετίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

