Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Έφτασε στο Σολέ η ΑΕΚ

Έφτασε στο Σολέ η ΑΕΚ

Η «Βασίλισσα» έπειτα από ταξίδι 14 ωρών(!) έφτασε στη δυτική Γαλλία ενόψει της αναμέτρησης με τη Σολέ για το Basketball Champions League.

Η ταλαιπωρία ολοκληρώθηκε για την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ, η οποία ταξίδεψε μετά τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή αεροπορικώς για Αθήνα και από Αθήνα εκ νέου αεροπορικώς για Παρίσι, απ’ όπου τελικώς μετέβη για το Σολέ. Ένα ταξίδι, το οποίο διήρκησε συνολικά 14 ώρες.

Θυμίζουμε ότι την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League.

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Eίσαι ΑΕΚ; Γίνε Εθελοντής»

Ξεκίνησε η διαδικασία αιτήσεων Εθελοντών της «Βασίλισσας» για την περίοδο 2021-22. Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ενημέρωσε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com