Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Έφτασε τα 220 γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Μυλωνάς!

Έφτασε τα 220 γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Μυλωνάς!

Ο αριστερός ίντερ της ΑΕΚ, με τα 5 τέρματα που πέτυχε στον αγώνα κόντρα στον Φαίακα,ανέβηκε στην 11η θέση της ιστορίας των σκόρερ της ΑΕΚ.

Ρεκόρ συνέχειας λοιπόν για τους παίκτες της ΑΕΚ,καθώς μετά τον Μαλίκ Χόγκας,και ο Μυλωνάς ανέβηκε στη κατάταξη των all-time σκόρερ της ΑΕΚ,φτάνοντας στη 11η θέση τον Γιώργο Βακάλη. Ο Χριστόδουλος Μυλωνάς, έχει πετύχει 140 τέρματα στην Handball Premier, 11 στο Κύπελλο Ελλάδος και 69 σε ευρωπαϊκούς αγώνες.

Τα πρώτα τους γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ πέτυχαν οι Μάριος Μωραΐτης και Σωτήρης Γιόσμου, σημειώνοντας 2 και 1 αντίστοιχα,ενώ ο Νικόλας Ασλής,πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με την ΑΕΚ,καθώς είναι ένα παιδί που προέρχεται από τις ακαδημίες της Ένωσης.

Σχετικά με Σταμάτης Σταθάτος

Σταμάτης Σταθάτος
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1995 και από πολύ μικρή ηλικία μου κόλλησε το μικρόβιο της ΑΕΚ,διαβάζοντας ανελλιπώς την (ΏΡΑ) και παρακολουθώντας πάντα μαζί με τον πατέρα μου τους αγώνες της ΑΕΚ με τις αναλύσεις μετά τον αγώνα να έχουν γίνει παράδοση μέχρι και σήμερα.Το όνειρο μου να αγωνιστώ με τη φανέλα της ΑΕΚ έχοντας το 10 στη πλάτη μπορεί να μην πραγματοποιήθηκε αλλά το νέο μου όνειρο να είμαι στα ενδότερα της καθημερινότητας της ΑΕΚ, είναι ένα όνειρο που το AEK PASSION με βοήθησε να το κάνω πραγματικότητα.

Ελέγξτε επίσης

Στο Άργος δοκιμάζεται σήμερα η ΑΕΚ

Η ομάδα του χάντμπολ της ΑΕΚ,μετά τη μεγάλη πρόκριση μέσα στη Νορβηγία επί της Ντράμεν,θέλει …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com