Έγινε η πρώτη σύσκεψη της «Επιτροπής Γηπέδου», για το κλειστό των Άνω Λιοσίων (pic)

Ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ, όσον αφορά το νέο «σπίτι» της «Βασίλισσας», αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως συστάθηκε η «Επιτροπή Γηπέδου» και πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύσκεψη στα γραφεία.

Ένας τεράστιος άνθρωπος, ο ηγέτης του μπασκετικού τμήματος, που δεν είναι άλλος φυσικά, από τον Μάκη Αγγελόπουλο, «τρέχει» με γοργούς ρυθμούς το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, στα Άνω Λιόσια, όπου η «Ένωση» δεν θα αργήσει να μετακομίσει.

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε την σχετική εικόνα:

«Οι ενέργειες εντός και εκτός των τειχών για τη μετακίνηση της «Βασίλισσας» στο νέο «σπίτι» της, στο Ολυμπιακό Κλειστό των Άνω Λιοσίων, εντείνονται.

- Advertisement -

Η ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τις ποικίλες δραστηριότητες και ανάγκες, που προκύπτουν στο παρόν μεταβατικό στάδιο, συστάθηκε «Επιτροπή Γηπέδου», η πρώτη σύσκεψη της οποίας πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Λεωφόρου Ηρακλείου 466 και Κύπρου, στο Νέο Ηράκλειο.

Στην «Επιτροπή» συμμετέχουν μεταξύ άλλων εξέχουσες προσωπικότητες από τον πανεπιστημιακό και επιχειρηματικό χώρο, ήτοι ο οικονομολόγος – καθηγητής Πανεπιστημίου Γιάννης Παπανικολάου, το έμπειρο στέλεχος του τουριστικού τομέα, Γιώργος Χατζηιωσήφ, ο ιστορικός ερευνητής – υποψήφιος διδάκτωρ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και υπεύθυνος Προγράμματος «Φυλή 2021» Γιώργος Πραχαλιάς, ο επιχειρηματίας – αρμόδιος για εμπορικά θέματα, Γιώργος Κοσιφολόγος.

Από πλευράς ΑΕΚ ΒC στην πρώτη σύσκεψη της Επιτροπής μετείχαν ο μεγαλομέτοχος κ. Μάκης Αγγελόπουλος και οι κ.κ. Χάρης Κουτάς, Αλέξανδρος Αλεξίου, Ηλίας Μπόβαλης, Αντώνης Παπαντώνης, Γιώργος Νικολάου».

 

Στράτος Γυμνάγος
Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -