Αρχική / AEKPASSION / Εγκρίθηκε από την Περιφέρεια το κονδύλι για τα εσωτερικά έργα του γηπέδου!

Εγκρίθηκε από την Περιφέρεια το κονδύλι για τα εσωτερικά έργα του γηπέδου!

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της «Αγιάς Σοφιάς-OPAP ARENA».

Ένα ακόμα λιθαράκι στην χρηματοδότηση των έργων του γηπέδου της ΑΕΚ έγινε, με την Περιφέρεια να εγκρίνει το τελευταίο κονδύλι με το οποίο θα ολοκληρωθούν τα έργα στο εσωτερικό της Αγιάς Σοφιάς-OPAP ARENA. Πρόκειται για το ποσό των 14 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο και είχε απομείνει από την συνολική χρηματοδότηση λόγω μειοδοτικών διαγωνισμών σε άλλα έργα. Ενώ, με αυτά τα χρήματα πρόκειται να τελειώσουν οι εργασίες του εσωτερικού, υδραυλικών, ηλεκτρικών κ.α.

Δεδομένου ότι την χορηγία για το έργο του Μουσείο θα αναλάβει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, το μόνο που απέμενε ήταν τα χρήματα για τα υποστηρικτικά έργα. Η υπόθεση αυτή αναμένεται να ολοκληρωθεί σε μικρό χρονικό διάστημα, καθώς το έχει αναλάβει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, που θα είναι και αυτός που θα λάβει το ποσό.

Η απόφαση της Περιφέρειας αναφέρει:

«Την Έγκριση σύναψης και όρων του σχεδίου της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Ερασιτεχνικού Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία «Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως» για την υλοποίηση της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ» συνολικού προϋπολογισμού 14.221.205.86€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.), η οποία αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας εισήγησης.»

Σχετικά με Φανή Μουζάκη

Φανή Μουζάκη
Είμαι γεννημένη στην Αθήνα το 1999. Πάντοτε είχα μεγάλη αγάπη στα αθλητικά και το μεγαλύτερο μου όνειρο να ακολουθήσω την αγάπη μου αυτή, όμως οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές και έτσι δεν τα κατάφερα. Έδωσα λοιπόν Πανελλήνιες πέρασα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, όμως κατάλαβα ότι δεν ήταν κάτι που με γεμίζει πραγματικά... Πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού υπήρχε ένα ανεκπλήρωτο όνειρο... «Να σπουδάσω και γίνω δημοσιογράφος». Έτσι λοιπόν, πέρσυ το καλοκαίρι αποφάσισα να ακολουθήσω αυτό που με γεμίζει πραγματικά μέσα μου και αυτό που ανακάλυψα ήταν πως και η οικογένεια μου αυτό ήθελε για εμένα, η οποία με στηρίζει σε κάθε βήμα της ζωής μου και πλέον σπουδάζω στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Όσον αφορά την μεγάλη αγάπη - έως και αρρώστια θα έλεγα - για την ΑΕΚ την έχω από πολύ μικρή ηλικία... Το πακέτο αυτό λοιπόν της ΑΕΚ με την δημοσιογραφία είναι ένα όνειρο και... είναι τελικά πολύ ωραίο να πετυχαίνεις τους στόχους και τα όνειρα σου!

Ελέγξτε επίσης

Δεν υπάρχει θέμα προπονητή στην ΑΕΚ!

Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Μανόλο Χιμένεθ από τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Παρά τα δημοσιεύματα που …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com