Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Εγκρίθηκε η μελέτη για τα έργα που θα ενώσουν την “Αγιά Σοφιά” με το Άλσος

Εγκρίθηκε η μελέτη για τα έργα που θα ενώσουν την “Αγιά Σοφιά” με το Άλσος

Στην τελική ευθεία μπάνει η διαμόρφωση του χώρου πίσω από την παλιά «21».

Η οικονομική επιτροπή του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας ενέκρινε τη μελέτη που σχετίζεται με τα έργα ολοκλήρωσης περιβάλλοντος χώρου, πεζοδρόμων, διαμόρφωσης πρανών και αναβαθμών στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Επί της ουσίας, πρόκειται για τα έργα που θα ενώνουν την “Αγία Σοφία-OPAP Arena” με το Άλσος στο σημείο που βρισκόταν η παλιά «Θύρα 21».

Με τις χωματουργικές εργασίες να βρίσκονται σε εξέλιξη, φαίνεται πως μπαίνει στην τελική ευθεία άλλο ένα έργο που αφορά την ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου γηπέδου.

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Σκόραρε ο Μπότος, επικράτησε η Γκόου Αχέντ Ινγκλς

Ο 20χρονος μέσος σκόραρε και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Τη δεύτερη νίκη στην …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com