Αρχική / AEKPASSION / Εγκρίθηκε η προμήθεια ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού της Αγιά Σοφιάς

Εγκρίθηκε η προμήθεια ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού της Αγιά Σοφιάς

Μετά από σημαντική καθυστέρηση, η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε την προμήθεια εξοπλισμού του γηπέδου. Δύο εταιρείες αναλαμβάνουν το έργο.

Πριν από τη χθεσινή είδηση για τη διακοπή των έργων στην υπογειοποίηση, είχαμε μάθει για την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του διαγωνισμού για την προμήθεια ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Συνεχόμενα εμπόδια στην αποπεράτωση του μεγάλου έργου, πάντα σε θέματα που άπτονται του δημοσίου και ειδικά της Περιφέρειας.

Φαίνεται πως το θέμα του εξοπλισμού λύνεται, αφού όπως ανακοινώθηκε στη «Διαύγεια», εγκρίθηκαν τα πρακτικά 2/2021 και 3/2021 της Ειδικής Επιτροπής Αξιολόγησης του διαγωνισμού «Προμήθεια εξοπλισμού για την ολοκλήρωση της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ» και αναδείχθηκαν οι μειοδότες του διαγωνισμού.

Έμειναν δύο εταιρείες προκειμένου να διεκδικήσουν το έργο, η Cosmote και η Neurosoft. Συγκεκριμένα, η Cosmote με προσφορά 8,5 εκατ. ευρώ θα αναλάβει τις εγκαταστάσεις συστημάτων δικτύωσης, πληροφορικής και ασφάλειας, καθώς και τις εγκαταστάσεις ήχου εικόνας, οπτικοαουκουστικών μέσων και τηλεοπτικής μετάδοσης. Σε ό,τι αφορά στη Neurosoft, θα αναλάβει τα μηχανήματα συντήρησης χλοοτάπητα, τα τοπικά μέσα κατάσβεσης, τις εγκαταστάσεις φωτισμού, τον κλιματισμό, τους πίνακες φωτισμού, κίνησης και αυτοματισμού και τον αρχιτεκτονικό (αθλητικό) εξοπλισμό, με προσφορά ύψους 2,9 εκατ. ευρώ.

Σχετικά με Μπάμπης Εγγλέζος

40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚpassion. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.

Ελέγξτε επίσης

Δεν τα κατάφεραν οι «Μάγκες» στην Ελβετία

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από την Καντέτεν Σαφχάουζεν εκτός έδρας με 30-26 στο πλαίσιο της 5ης …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com