Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Εκ νέου υποψήφιος ο Γιάννης Βούρος για τον Δήμο Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας

Εκ νέου υποψήφιος ο Γιάννης Βούρος για τον Δήμο Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας

Ο Γιάννης Βούρος, που βοήθησε τα μέγιστα για το ξεμπλοκάρισμα των γραφειοκρατικών εμποδίων της Αγιά Σοφιάς, ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του και στις εκλογές του ’23 για τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

«Το 2023 θα είμαστε όλοι μαζί ξανά παρόντες. Υπερασπιζόμαστε το έργο μας – Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας!

Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2019 συνεχίζεται! Βήμα, βήμα υλοποιούμε όλα εκείνα για τα οποία δεσμευθήκαμε προεκλογικά, παρά τις δυσκολίες που μας προέκυψαν ελέω πανδημίας, δυσκολίες τις οποίες ουδείς θα μπορούσε να έχει προβλέψει. Η δουλειά μας φυσικά και δεν σταματά εδώ. Το αντίθετο θα έλεγα.

Εντείνουμε τις προσπάθειές μας, ώστε το σχέδιό μας, όλη αυτή η απαραίτητη προεργασία που έχουμε κάνει να γίνει σταδιακά απτή πραγματικότητα για τον πολίτη της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας. Σε αυτή την πορεία, σε αυτή την πρώτη διετία έχουμε κάνει πολλά, είμαι πεπεισμένος πως ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε περισσότερα».

Σχετικά με Μπάμπης Εγγλέζος

40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚpassion. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.

Ελέγξτε επίσης

Ανακούφιση: αρνητικά όλα τα τεστ covid

Λήξη συναγερμού στην ομάδα, αρνητικά όλα τα σημερινά τεστ covid στα Σπάτα.  Μετά τη λαχτάρα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com