Οι «κιτρινόμαυροι» του Σωκράτη Οφρυδόπουλου επικράτησαν με 3-1 του ΠΑΟ Ρουφ στο “Σεραφείδειο”.
Την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα της Super League 2 πανηγύρισε η Β’ ομάδα της ΑΕΚ.
Η Ένωση παρά το γεγονός ότι παρατάχθηκε με πολλές απουσίες, εν τέλει επικράτησε εύκολα με 3-1 του ΠΑΟ Ρουφ στο “Σεραφείδειο” για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.
Το ματς:
Εάν και το πρώτο κομμάτι της αναμέτρησης δεν είχε πολλές φάσεις, οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα. Μάλιστα, ευτύχησαν να το εξαργυρώσουν στο 27′, όταν ο Κορομηλάς έκλεψε στον χώρο του κέντρου, πέρασε κάθετα στον Αποστόλη Χριστόπουλο, ο οποίος εκτέλεσε ιδανικά στο τετ-α-τετ. Λίγο πριν την ανάπαυλα (44′), οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν μια… ανάσα από το 2-0 αλλά ο Κουνάδης απέκρουσε το σουτ του Γερολέμου.
Η ΑΕΚ Β’ μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Αποστόλη Χριστόπουλο. Εντέλει, ο «δικέφαλος» κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 60′ με εκτέλεση πέναλτι του Ευθύμη Χριστόπουλου, παράβαση που υπέπεσε ο Χατζηλάμπρου. Η «Ένωση» καθάρισε το ματς στο 66′, όταν ο Γερολέμου πέρασε και τον Κουνιάδη για το 3-0, με τον ΠΑΟ Ρουφ να μειώνει απλώς στο 89′ με την εκτέλεση πέναλτι του Βερνάρδου (το κέρδισε ο ίδιος από τον Σταμούλη).
Έτσι, η ΑΕΚ Β’ ανέβηκε στους πέντε βαθμούς και την 8η θέση, με τον ΠΑΟ Ρουφ να μένει χωρίς πόντο ύστερα από τρία ματς.
ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Σταμούλης, Κάτσικας, Ντάικο, Παρράς, Πάπα, Κορομηλάς, Σκόνδρας, Γερολέμου, Ευθ. Χριστόπουλος, Απ. Χριστόπουλος.
ΠΑΟ Ρουφ (Σταυριανός): Κουνάδης, Χατζηλάμπρος, Καμί, Πανουργιάς (66′ Σμίλτος), Κατσούλης, Ζαχάρος, Καλλέργης, Βενάρδος, Παπουτσογιαννόπουλος, Τσιάβος (46′ Κονέ), Τασιουλής (46′ Κυριαζής).
Περισσότερα σε λίγο…

