Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Εκδήλωση στην Άμφισσα από τη Λέσχη Φίλων Καλαθοσφαίρισης της ΑΕΚ

Εκδήλωση στην Άμφισσα από τη Λέσχη Φίλων Καλαθοσφαίρισης της ΑΕΚ

Μια ξεχωριστή εκδήλωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή από τη Λέσχη Φίλων Καλαθοσφαίρισης της «Βασίλισσας» και τον Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο Άμφισσας.

Η Λέσχη Φίλων Καλαθοσφαίρισης της ΑΕΚ συνδιοργανώνει με τον Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο Άμφισσας εκδήλωση για την πραγματικότητα στο τοπικό (Στερεάς Ελλάδος και Εύβοιας ) αλλά και ευρύτερα στο ελληνικό μπάσκετ, την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στις 11πμ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών στην Άμφισσα.

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Η ελληνική περιφέρεια αξίζει την ουσιαστική υποστήριξη των θεσμικών φορέων και των παραγόντων που διακονούν το μπάσκετ,επειδή ανέκαθεν συνιστούσε μια σταθερά ορίζουσα της ιστορικής συνείδησης και ανάπτυξης του αγαπημένου μας αθλήματος.Τα σωματεία της Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας,με συντονιστή την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς-Εύβοιας,έχουν εδραιωθεί ως μια δύναμη ποιοτικής δημιουργίας με σημαντική απήχηση στην αθλούμενη νεολαία.

Η Λέσχη Φίλων Καλαθοσφαίρισης της ΑΕΚ τιμά αυτή την προσπάθεια και συνδιοργανώνει με τον Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο Άμφισσας ειδική εκδήλωση για την κατάσταση και τις προοπτικές του μπάσκετ στην περιοχή,αλλά και γενικότερα στη χώρα,η οποία θα διεξαχθεί στην Άμφισσα,στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών,την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021,ώρα 11πμ.

Κεντρικοί ομιλητές:

** από τη Λέσχη μας,ο ιατρός δρ.Χρήστος Ζούπας,μέλος της χρυσής ομάδας του 1968,με θέμα “Αθλητισμός και Υγεία: Προβλήματα και προοπτικές της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης”

** από τον ΓΑΣ Άμφισσας,ο ιατρός κ.Σπύρος Τζαμτζής,αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ.

Με τιμή και χαρά θα υποδεχθούμε κάθε φίλαθλο που ευαισθητοποιείται με το μπάσκετ,το οποίο έχει προσφέρει στην Ελλάδα παγκόσμιες διακρίσεις,για να μοιραστούμε θέσεις και προτάσεις. Έχουν προσκληθεί επίσης όλα τα σωματεία της ΕΣΚΑΣΕ και οι κοινωνικο-αθλητικοί παράγοντες της ευρύτερης περιοχής.

Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Δελφών,τον ΓΑΣ Άμφισσας και κάθε συντελεστή της εκδήλωσης για την ευγενική συμπόρευσή τους στην κοινή προσπάθεια να αναδείξουμε τις ακατάλυτες Αξίες του αθλητικού πολιτισμού».

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και νυν μεταπτυχιακός φοιτητής στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Χατζηεμμανουήλ: «Από τη στιγμή που μπήκα στο γήπεδο έφυγε το άγχος, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα με τον ΠΑΟΚ»

«Εδώ και ενάμιση χρόνο προετοιμαζόμουν για αυτή τη στιγμή», είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ, …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com