Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Εκδηλώσεις μνήμης Μικρασιατικής γενοκτονίας με την ΑΕΚ να είναι πάντα εκεί!

Εκδηλώσεις μνήμης Μικρασιατικής γενοκτονίας με την ΑΕΚ να είναι πάντα εκεί!

Για άλλη μια χρονιά ο σύλλογος μας μπροστάρης των εκδηλώσεων για τη γενοκτονία άλλου ένα ελληνικού πληθυσμού από τους Τούρκους. Αυτών των Μικρασιατών! Με απόλυτο σεβασμό και με γνώση της κοινωνικής της ευθύνης η ΑΕΚ θα είναι εκεί και θα τιμήσει όλους αυτούς που χάθηκαν τόσο άδικα καθώς και τις οικογένειές τους!

Την Κυριακή λοιπόν στο Σύνταγμα στις εκδηλώσεις μνήμης της Μικρασιατικής Γενοκτονίας που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδας (ΟΠΣΕ), το στεφάνι εκ μέρους του συλλόγου θα το καταθέσει ο γενικός αρχηγός της Ερασιτεχνικής, Νικόλαος Δευτεραίος, ενώ μαζί του θα είναι ο έφορος της άρσης βαρών Νίκος Καραμπουρνιώτης καθώς και ο ιδρυτής της Λέσχης Ιστορίας Πολιτισμού της ΑΕΚ, Κυριάκος Χήνας.

Ας είμαστε όλοι εκεί!

Σχετικά με Θοδωρής Καρασούλης

Θοδωρής Καρασούλης
Ο Θοδωρής Καρασούλης είναι γεννημένος τον Ιανουάριο του 1976. Στα 42 χρόνια της ζωής του έχει "γράψει" πολλά χιλιόμετρα για την ΑΕΚ. Μεταξύ διαφόρων ενασχολήσεων που είχε στο παρελθόν, πλέον εργάζεται τα τελευταία 12 χρόνια ως συντονιστής Οδικής Βοήθειας σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία. Μεταξύ άλλων σπουδών είναι και απόφοιτος ΙΕΚ αθλητικής δημοσιογραφίας. Δημοσιογράφος δεν έγινε, αλλά πάντα τον τρώει το σαράκι να εκφράζεται για τα κοινά της ΑΕΚ, κάτι που φιλοδοξεί, παράλληλα με την καλύτερη του προσπάθεια για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας, να κάνει και μέσα από αυτόν τον φιλόξενο για την ομάδα μας χώρο.

Ελέγξτε επίσης

Όμορφη βραδιά….

Συννεφιά, χιονόνερο, παγωνιά… Ε και; Κόχλαζε χθες το βράδυ η Κασιμάτης, ανεβάζοντας την θερμοκρασία κατακόρυφα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com