Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Έκκληση της ΠΑΕ ΑΕΚ για βοήθεια, για τον Τάσο Κωνσταντίνου!

Έκκληση της ΠΑΕ ΑΕΚ για βοήθεια, για τον Τάσο Κωνσταντίνου!

Δίνει μάχη για την ζωή του ο Τάσος Κωνσταντίνου, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» και υπάρχει άμεση ανάγκη για μετάγγιση αιμοπεταλίων, όπως τονίζουν και οι άνθρωποι του «Δικέφαλου» στην ανάρτησή τους!

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

Ο Τάσος Κωνσταντίνου, ο αγαπημένος Τάσος της μεγάλης ΑΕΚ της δεκαετίας του ’70, συνεχίζει να δίνει τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του. Νοσηλεύεται και πάλι στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» και υπάρχει άμεση ανάγκη για μετάγγιση αιμοπεταλίων.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει έκκληση για κάθε δυνατή βοήθεια. Οποιος μπορεί και επιθυμεί να προσφέρει αιμοπετάλια, έχει τη δυνατότητα να το κάνει στην αιμοδοσία του εν λόγω νοσοκομείου, καθημερινά 8.00-18.00 και σαββατοκύριακα 8.00-14.00 (τηλ. 213-2034257).
Ενας μεγάλος της ιστορίας της ΑΕΚ έχει ανάγκη τη συμπαράστασή μας σε αυτές τις δύσκολες ώρες και πρέπει όλοι να είμαστε κοντά του.

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Όρισαν την Τσαρούχα στο Πανιώνιος – ΑΕΚ

Η Κυπελλούχος Ελλάδας ΑΕΚ το Σαββάτο (29/02, 15:30), αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στο «Σ. Μπεφόν» για την …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com