Απεσταλμένοι από τις δύο κορυφαίες ομάδες, Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη, θα βρίσκονται στην επιστημονική ημερίδα που οργανώνει η ΠΑΕ ΑΕΚ :
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ :
Με 18 ομιλητές όλων των επιστημονικών ειδικοτήτων, με εκπροσώπηση δύο κορυφαίων ευρωπαϊκών club (Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη) και με τη συμμετοχή περισσότερων από 200 συνέδρους από την Ελλάδα και το εξωτερικό η ΠΑΕ ΑΕΚ διοργανώνει αύριο Τετάρτη 28 Μαρτίου στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ (από τις 9.00 έως τις 20.00) την πρώτη επιστημονική ημερίδα με θέμα «Τραυματισμοί οπίσθιων μηριαίων μυών: Από τα επιστημονικά ευρήματα στην κλινική πρακτική».
Ο πρόεδρος της επιστημονικής επιτροπής του συνεδρίου κ. Παντελής Νικολάου (επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ) και ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου και γιατρός της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αλκης Καλλιακμάνης παρουσίασαν όλες τις λεπτομέρειες της ημερίδας.
Στους ομιλητές του συνεδρίου θα είναι και ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ενώ οι ποδοσφαιριστές της ομάδας απηύθυναν το δικό τους κάλεσμα για συμμετοχή στην ημερίδα.


