Αρχικη / ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΑΕΚ / Εκπρόσωπος Τύπου Ντιναμό: «Η ΑΕΚ αποφάσισε να επιτεθεί στην ομάδα μας, αρνείται το χέρι της συμφιλίωσης»

Εκπρόσωπος Τύπου Ντιναμό: «Η ΑΕΚ αποφάσισε να επιτεθεί στην ομάδα μας, αρνείται το χέρι της συμφιλίωσης»

Ο Μάρκο Μπόσνιρ με προκλητικές δηλώσεις, που έκανε σε κροατικό μέσο, εξαπέλυσε ευθεία επίθεση κατά της «Ένωσης».

Σε μία άκρως προκλητική δήλωση προέβη ο εκπρόσωπος Τύπου της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Μάρκο Μπόσνιρ, μιλώντας στην κροατική ιστοσελίδα «sportklub.n1info.hr» τονίζοντας πως η ΑΕΚ αποφάσισε να επιτεθεί αρχικά στον κροατικό σύλλογο, ενώ παράλληλα η ίδια αρνείται κάθε χέρι συμφιλίωσης των δύο πλευρών.

Να υπενθυμίσουμε πως η ΑΕΚ αποφάσισε να συμμετέχει κανονικά σε συσκέψεις που αφορούν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, αλλά να απέχει από εκδηλώσεις που αφορούν δημόσιες σχέσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπόσνιρ:

«Οι συνθήκες για αυτόν τον αγώνα είναι κάπως διαφορετικές, αλλά η ομάδα είναι γεμάτη επαγγελματίες και έμπειρους παίκτες», είπε αρχικά ο Μπόσνιρ και πρόσθεσε: «Ίσως δεν περίμεναν τέτοια κατάσταση, αλλά έζησαν πολλές παρόμοιες. Το κλίμα στην Ντιναμό είναι καλό, χθες έγινε η τελευταία επίσημη προπόνηση. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει το ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Όπως σε κάθε αγώνα, καλούμε τους φιλάθλους μας να μας επευφημήσουν ήρεμα. Καλώ επίσης όσους δεν έχουν εισιτήρια να τα αγοράσουν και να δείξουν σε όλο τον κόσμο πώς είναι οι οπαδοί της Ντιναμό.

Πιστεύω ότι όλα θα κυλήσουν ειρηνικά. Ας ελπίσουμε να μην ξανασυμβεί ποτέ αυτή η κατάσταση. Νομίζω ότι το περιστατικό στην Αθήνα άφησε μεγάλο στίγμα σε όλους και ότι είναι ένα μήνυμα προς όλους να μην ξαναγίνουν τέτοια πράγματα. Δυστυχώς, η ΑΕΚ αποφάσισε να επιτεθεί στην Ντιναμό, αρνείται το χέρι της συμφιλίωσης και το είδος της συνεργασίας. Παραμένουμε πιστοί στην ιστορία μας, την οποία απέρριψε και η UEFA, μένουν στο πλευρό τους. Καλέσαμε την ΑΕΚ και την αντιπροσωπεία της σε επίσημο γεύμα, αρνήθηκαν. Γίνονται επίσημα πράγματα που σχετίζονται με το ματς, αλλά δεν πάει πέρα ​​από αυτό. Θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στην Αθήνα, αλλά αρνήθηκαν».

Περί Πολύαρχος Καπάλας

Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Το ποδόσφαιρο δεν κάνει διαχωρισμούς – Ο αγώνας κατά του ρατσισμού δεν λήγει στο 90» (pic)

Το μήνυμα της «κιτρινόμαυρης»ΠΑΕ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού. Με ανάρτηση της στα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *