Χωρίς τους Μαουρίτσιο, Αϊτόρ, Ιωαννίδη αποτελείται η αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαϊδης».
Μετά την προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.
Εκτός αποστολής έμειναν οι: Μαουρίτσιο που ακολούθησε θεραπεία, Αϊτόρ που έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και ο Ιωαννίδης που δεν ήταν έτοιμος με τον τραυματισμό του.
Αναλυτικά στην αποστολή βρίσκονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Ενγκμπακοτό, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Καμπετσής.

