Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Εκτός με Προμηθέα και οι Γιάνκοβιτς, Ρογκαβόπουλος

Εκτός με Προμηθέα και οι Γιάνκοβιτς, Ρογκαβόπουλος

 Βουνό τα προβλήματα για την ΑΕΚ ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Εκτός από τους Νίκο Ζήση, Δημήτρη Κατσίβελη και τον Μάρκους Σλότερ που δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν. Ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με την ομάδα του Μάκη Γιατρά, προστέθηκαν δύο ακόμη απουσίες του Βλάντο Γιάνκοβιτς που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξιό μηρό και αποκλείστηκε από την αυριανή αναμέτρηση. Ενώ ο Νίκος Ρογκαβόπουλος υπέστη διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής και η συμμέτοχη του είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

 Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Πρωτοφανής στα χρονικά η κακοδαιμονία, που πλήττει την ΑΕΚ.

Δεν έφταναν τα γνωστά προβλήματα, μετ’ εμποδίων πραγματοποιήθηκε (και) η σημερινή προπόνηση του ΟΑΚΑ, αφού ο Κόουτς Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν είχε στη διάθεσή του πέντε (5) παίκτες!

Εκτός μάχης τέθηκαν και οι Βλάντο Γιάνκοβιτς, Νίκος Ρογκαβόπουλος.

Ο πρώτος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξιό μηρό και αποκλείστηκε από την αυριανή αναμέτρηση της Basket League με Προμηθέα, στην οποία -έτσι ή αλλιώς- η «Βασίλισσα» θα παραταχθεί με «σύνθεση ανάγκης». Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του «Ρόγκα», ο οποίος υπέστη διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής.

Υπενθυμίζεται, ότι εκτός δραστηριοτήτων παραμένουν οι τραυματίες Νίκος Ζήσης, Δημήτρης Κατσίβελης και Μάρκους Σλότερ.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Μπόλονι: «Με κίνητρο και θέληση για το αποτέλεσμα»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, τις απουσίες και τον …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com