Αρχική / AEKPASSION / Εκτός Παουλίνιο και Λάτσι από τη σημερινή προπόνηση

Εκτός Παουλίνιο και Λάτσι από τη σημερινή προπόνηση

  Δύο νέες απουσίες είχε ο Μάσιμο Καρέρα στην προπόνηση της Παρασκευής.

Στο σημερινό προπονητικό πρόγραμμα δεν συμμετείχαν ο Παουλίνιο Μότα ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο και ο Ζίγκα Λάτσι λόγω ασθένειας.

Το πρόγραμμα τως ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για την Παρασκευή ολοκληρώθηκε το οποίο περιλάμβανε δύο προπονήσεις το πρωί στις (11:30) και το απόγευμα στις (18:30) στα Σπάτα.

Τα ατομικά τους προγράμματα ακολουθήσαν οι Λιβάι Γκαρσία, Έλντερ Λόπες, Κώστας Γαλανόπουλος και Νταμιάν Σιμάνσκι. Οι υπόλοιποι παίκτες – πλην των διεθνών – προπονήθηκαν κανονικά. Το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:00 στα Σπάτα η ομάδα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα τον Ιωνικό.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Χάνει Παναθηναϊκό ο Μπακάκης

Κάκωση στην ποδοκνημική το δεξί μπακ της ΑΕΚ. Ακόμα ένα πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ μετά …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com