Αρχική / ΒΟΛΕΪ / Εκτός Volley League η ΑΕΚ!

Εκτός Volley League η ΑΕΚ!

Η ομάδα όντας πιστή στις θέσεις της,δεν κατεβαίνει στο νέο πρωτάθλημα,όπως έγινε και επίσημα γνωστό μετά και την ανακοίνωση του ΕΣΑΠ

Το τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ,θεωρεί πως με τις υπάρχουσες συνθήκες το πρωτάθλημα είναι μη βιώσιμο,έχοντας ξεκαθαρίσει πως θα πρέπει να γίνουν αρκετές τομές για να αλλάξει η κατάσταση. Η ΑΕΚ ζητούσε επιτακτικά το πρωτάθλημα ή να γίνει αμιγώς επαγγελματικό με την ίδρυση Α.Ε.,ή να γίνει εξ’ολοκλήρου ερασιτεχνικό,με τον ΕΣΑΠ να μην συζητά καν τις προτάσεις της ΑΕΚ.

Έτσι σήμερα οριστικοποιήθηκε πως η ΑΕΚ δεν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της φετινή περίοδο,καθώς δεν κατέθεσε φάκελο συμμετοχής μέσα στο προβλεπόμενο διάστημα που είχε περιθώριο.

Δείτε την ανακοίνωση του ΕΣΑΠ:

H Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ συνήλθε σε 4η Συνεδρίαση σήμερα 4.9.2019, η οποία αφού εξέτασε φακέλους όσων ΤΑΑ δεν έχουν αδειοδοτηθεί, αποφάσισε τα εξής:
Κατόπιν αιτήματος του Τ.Α.Α. Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης, δια της Προέδρου κας Χρυσής Λουπασάκη κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής κατέθεσε έξι (6) διακανονισμούς αθλητών ενώ υποσχέθηκε να διακανονίσει άμεσα τις υπόλοιπες εκκρεμότητες που υπάρχουν, η Επιτροπή ανέβαλε την έκδοση απόφασης για τον Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης για την Τρίτη 10.9.2019.

Αντίθετα, επειδή για 4η συνεχή συνεδρίαση το ΤΑ.Α. Α.Ε.Κ. δεν κατέθεσε κανένα έγγραφο διακανονισμού, ούτε υπέβαλλε σήμερα αίτημα αναβολής, η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε τη μη αδειοδότησή του, για το νέο πρωτάθλημα περιόδου 2019-2020.

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Kαταδίκη Κούγια για τις συκοφαντίες κατά Μελισσανίδη

 Ο Αλέξης Κούγιας υποχρεώθηκε από το Δικαστήριο σε καταβολή ποσού 10.000€, μετά την αγωγή που …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com