Ελίασον: «Νιώθω καλά στην ΑΕΚ, μου αρέσει κι έχω ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο»

Ο Νίκλας Ελίασον μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του αναφέρθηκε στα όσα είχαν γραφτεί για εκείνον στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα.

Ο Ελίασον, που έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Σουηδίας, μίλησε στην πατρίδα του για τα όσα γράφτηκαν στη μεταγραφική περίοδο που μας πέρασε, ξεκαθαρίζοντας πως και εκείνος αλλά και η οικογένειά του νιώθουν πολύ καλά στην ΑΕΚ, κάνοντας και μια… υπενθύμιση στο συμβόλαιο που υπάρχει με την «Ένωση» το οποίο όπως είπε είναι μακροχρόνιο.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του ακραίου επιθετικού του «Δικεφάλου»:

Αρχικά, ο Νίκλας Ελίασον τόνισε:

- Advertisement -

«Μου αρέσει εκεί όπως και στην οικογένειά μου, αλλά πάντα θα υπάρχουν φήμες. Μένω στην ΑΕΚ, μου αρέσει και έχω ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο, οπότε νιώθω καλά».

Για το ενδιαφέρον της Μάλμε:

«Δεν υπήρχε ουσιαστική επαφή».

Για το αν θέλει να επιστρέψει στη Σουηδία:

«Όχι αυτή τη στιγμή».

Για τις προτάσεις από τη Βραζιλία, την Γκρέμιο και τη Σάντος:

«Η μητέρα μου είναι από εκεί, οπότε παρακολουθώ το πρωτάθλημα, αλλά μου αρέσει η ΑΕΚ και έχω ένα μεγάλο συμβόλαιο εκεί, οπότε είναι καλό το περιβάλλον για ένα και την οικογένειά μου. Γι’ αυτό εστιάζω στο σήμερα».

Για το αν οι συζητήσεις με τη Σάντος σταμάτησαν λόγω της απόκτησης του Νεϊμάρ, απάντησε γελώντας:

«Δεν μένουν λεφτά σε τέτοιες περιπτώσεις. Επέστρεψε εκεί και είναι πολύ σημαντικό και για τον ίδιο και για το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο».

Για το αν ο Νεϊμάρ επηρέασε τις συζητήσεις της Σάντος μαζί του:

«Δεν νομίζω. Έγιναν κάποιες συζητήσεις, αλλά δεν νομίζω ότι θα παίζαμε στην ίδια θέση. Δεν αποτέλεσε θέμα».

Στράτος Γυμνάγος
Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -