Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Εμφανίζονται στο προσκήνιο, κομμένοι και ξεχασμένοι παίκτες

Εμφανίζονται στο προσκήνιο, κομμένοι και ξεχασμένοι παίκτες

Τις ευκαιρίες τους θα πάρουν και θα γίνουν μέλη του rotation, που θέλει να κάνει ο Νίκος Κωστένογλου παίκτες που ήταν κομμένοι και ξεχασμένοι από τον Μιγκέλ Καρντόσο.

Παίκτες όπως οι Χρήστος Αλμπάνης, Μίλος Ντέλετιτς, και Γιώργος Γιακουμάκης, όπως επίσης και ο ξεχασμένος Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος θα υπολογίζονται από τον Έλληνα τεχνικό όσο αυτό βέβαια επιτρέπεται μετά και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό καθώς λιγοστεύει τους αγώνες και οι απαιτήσεις μειώνονται.

Χρόνο συμμέτοχης θα πάρει και ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, για τον νεαρό που ο Καρντόσο είχε την «φαεινή» ιδέα πως θα έπρεπε να δουλέψει για να γίνει επιτελικός μέσος, κάτι που δεν άρεσε στον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ο «Σάμπα τζούνιορ» είναι ένας καθαρός «κόφτης» με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και θα αποτελέσει μία έξτρα λύση πίσω από τους Σιμόες και Γαλανόπουλο, στη θέση που από παιδί έμαθε να παίζει.

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία ( όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και δει το Δικέφαλο το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Παρουσία Μελισσανίδη η κοπή της πίτας

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας θα δώσει το παρόν αύριο στα Σπάτα για τη κοπή …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com