Αρχική / ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΚΟΚΤΕΙΛ / Ένας αλλιώτικος άνθρωπος…

Ένας αλλιώτικος άνθρωπος…

Πέρασε και το φάιναλ φορ και η Βασίλισσα ξανακάθησε στον θρόνο της… Χαμός, τρέλα, παράνοια και έπεται και η συνέχεια…

Και εκεί, σε μια γωνιά της εξέδρας, λίγο πιο πέρα από τον Δημήτρη και μένα, ήταν και ο Κυριάκος… Που φαντάζομαι αν ήθελε μπορούσε να καθίσει αλλού. Σε πιο καλή θέση ας πούμε… Στα επίσημα. Ήταν όμως εκεί, από πολύ νωρίς κιόλας, όπως εμείς. Από τότε που γύρισε στην Ελλάδα από το εξωτερικό, έχει μια συνεχή, καθημερινή παρουσία στα δρώμενα της ΑΕΚ.

Πάντα προσπαθώντας να δώσει μια άλλη λογική, μια άλλη φιλοσοφία στον τρόπο του Ενωσίτικου σκέπτεσθαι. Δραστήριος, οραματιστής, δεν κουράζεται ποτέ να συμμετάσχει, να παρακολουθεί και να ακολουθεί οτιδήποτε έχει να κάνει με την ΑΕΚ. Όποιο άθλημα, όποια ηλικία… Ο εμπνευστής και ο ιδρυτής της Λέσχης Πολιτισμού και Ιστορίας του Σωματείου, κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό.

Δεν συμφωνώ πάντα με τον Κυριάκο, γιατί βέβαια δεν είμαστε και ίδιοι χαρακτήρες. Εμένα ας πούμε το μάτι μου γυρίζει πιο εύκολα και μπορεί να πώ και κανένα «γαλλικό», έτσι για το καλό και όποιον πάρει ο χάρος. Σημασία όμως έχει, ότι η παρουσία του Κυριάκου είναι ουσιαστική και καταλυτική σε αρκετά θέματα, παρόλο που η προσέγγισή του μπορεί να είναι αλλιώτικη. Αλλιώτικος άνθρωπος βλέπεις…

Κώστας Σταματιάδης

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Η καλύτερη “ντόπα”…

Το πιάσαμε από δω, το πήγαμε από εκεί, το εξαντλήσαμε το θέμα… Την ανάλυση επί …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com