Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ενδιαφέρον από το MLS για Σαμπανάζοβιτς

Ενδιαφέρον από το MLS για Σαμπανάζοβιτς

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό έντονο φαίνεται πως είναι το ενδιαφέρον ομάδων από το Πρωτάθλημα των ΗΠΑ για τον 21χρονο μέσο της Ένωσης.

Στο «στόχαστρο» ομάδων από το MLS φαίνεται πως βρίσκεται ο Άνελ Σαμπανάζοβιτς, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βοσνία, οι Κολόμπους Κρου και οι Κολοράντο Ράπιντς ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Υπενθυμίζουμε πως ο «Σάμπα» αγωνίζεται τη φετινή σεζόν στη Ζελέζνιτσαρ ως δανεικός από την ΑΕΚ, ενώ το συμβόλαιο του με τους «κιτρινόμαυρους» εκπνέει τον Δεκέμβριο του 2023.

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Ανακούφιση: αρνητικά όλα τα τεστ covid

Λήξη συναγερμού στην ομάδα, αρνητικά όλα τα σημερινά τεστ covid στα Σπάτα.  Μετά τη λαχτάρα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com