«Κιτρινόμαυρο» ενδιαφέρον για Παπανικολάου

Η ΑΕΚ παρακολουθεί τον νεαρό μέσο της πολωνικής Ράκοβ, που ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», η περίπτωσή του απασχολεί την Ένωση τα τελευταία δύο χρόνια. Ο Παπανικολάου έχει κάνει τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες της ΑΕΚ, πριν μετακομίσει στον ΠΑΟΚ, τον Πλατανιά και τον Πανιώνιο, φεύγοντας το 2020 για την Πολωνία και την Ράκοβ.

Η κύρια θέση του είναι αυτή του αμυντικού χαφ, αλλά έχει αγωνιστεί και ως «οκτάρι», και κατά συνθήκη ως επιτελικός μέσος, δεύτερος επιθετικός, αλλά και φορ, δεξιός εξτρέμ και εσωτερικός μέσος, τόσο αριστερά, όσο και δεξιά, ενώ έχει αγωνιστεί και ως στόπερ.

Ο Παπανικολάου είναι διεθνής, καθώς έχει αγωνιστεί 3 φορές με την Εθνική Ελλάδος, στον αγώνα του Nations League με την Κύπρο τον Ιούνιο του 2022 και στα φιλικά με την Ουγγαρία τον Νοέμβριο του ίδιου έτους και το πρόσφατο με τη Λιθουανία στην Αγιά Σοφιά.

- Advertisement -

Το συμβόλαιό του με τη Ράκοβ έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2025, με την ΑΕΚ να διατηρεί ανοιχτό δίαυλο με τους Πολωνούς, λόγω του Στράτου Σβάρνα.

Μπάμπης Εγγλέζος
Μπάμπης Εγγλέζος
40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚPASSION. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -